Florin Călinescu, ales președintele Partidului Verde. Călinescu dat afară de la Pro TV

Ultimul update: duminică 21 iulie 2019 23:00 Data publicării: duminică 21 iulie 2019 22:48
Autor , în TV

Florin Călinescu a intrat în politică ieri și a devenit președintele Partidului Verde. Juratul de la Românii au talent a mai cochetat cu politica din partea PNL, însă acum este convins de formațiunea pe care a ales-o, cea ecologistă. Formațiunea nu este una de ici, de colo, căci a dat cel puțin un nume cunoscut în politica noastră, iar acela este candidatul Remus Cernea, cel care nu s-a remarcat suficient de mult la prezidențialele din 2009, dar care a stârnit controverse cu propunerile sale legislative.

ACTUALIZARE: FLORIN CĂLINESCU a fost demis din funcțiile de jurat și prezentator din Pro TV. Politica Pro TV NU permite angajaților săi sa fie membri de partid.

Florin Călinescu, șef de partid cu acte în regulă

Formațiunea a fost condusă în trecut de un fost deputat PSD și s-a angrenat în USL, pe vremea în care PSD și PNL erau împreună împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu. Partidul înființat în anul 2005 a dat doi politicieni cunoscuți: Remus Cernea și Ovidiu Iane, cel din urmă devenind deputat social-democrat.

La alegerile prezidențiale din anul 2014, Partidul Verde, cotat cu mai puțin de 1% în sondaje, l-a susținut pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis. Cel mai probabil asta l-a determinat și pe Călinescu să se alăture echipei Verzi, căci se cunosc afinitățile politice ale umoristului. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă acum, având în vedere că este politician cu acte în regulă, actorul va mai continua sau nu să participe în emisiunile de la PRO TV

Verzii mizează pe prezența juratului de la Românii au talent

„Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism”, a transmis liderul Verzilor din Suceava, Dan Acibotăriță, scrie știripesurse.ro.

.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii
  1. iosif , 22 iulie 2019 la 0:25

    Titlul articolului,nu corespunde realității.

  2. Goe , 23 iulie 2019 la 2:30

    Mai ales ca Teo are Huff si a fost prin ProTv. Ii dădea un telefon, afla răspunsul omului și îl cita. Penibil, orice pentru un click.

  3. Dorel , 23 iulie 2019 la 8:17

    Florine te lupți cu morile de vânt. Românu nu știe ce-i aia conștiință. Singura soluție e biciul și legi aspre ca în U.S.A.