Connect with us
Florin Ristei a fost concediat de Antena 1. Reacția prezentatorului

TV

Florin Ristei a fost concediat de Antena 1. Reacția prezentatorului

Florin Ristei a reacționat pe Facebook după ce acesta fost concediat de Antena 1. De la 1 martie emisiunea „Prietenii de la 11” este scoasă din grila de programe. Dacă Diana Munteanu va fi implicată în alte proiecte ale trustului, Florin Ristei a plecat de definitiv.

Prezentatorul vrea să evite telefoanele „penibile” (n.r. se referă la întrebările venit de la jurnaliști sau prieteni) și a postat reacția sa cu privire la aecastă decizie.

Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru”.

Totodată, Florin Ristei i-a anunțat pe fanii săi și unde o pot vedea, în continuare, pe Diana Munteanu.

”Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena 1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând :D”, a anunțat Florin Ristei pe contul său de socializare.

Ce va fi în locul emisiunii prezentate de Florin Ristei?

Antena 1 a făcut câteva modificări de grilă. Astfel dimineața va începe cu Observatorul de la ora 6 care va avea alt prezentator. Răzvan și Dani vor avea emisiune de la 8 la 12 cu o oră în plus. La ora 12 Antena 1 va difuza noul Observator 12.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top