Connect with us
Gabriela Cristea la un pas să nască în direct. „Chemați salvarea!”

TV

Gabriela Cristea a primit un cadou trăznit de la Tavi Clonda. „Așa e când ești căsătorit”

Gabriela Cristea a povestit în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars că a primit un cadou inedit de Valentines Days.

Iubitul său, Tavi Clonda i-a spus chiar înainte de începerea emisiunii ce cadou i-a făcut prezentatoarei de la „Te iubesc de nu te vezi”.

„Vine soțul meu astăzi înainte să intru în emisiune și zice: Iubita mea nu ți-am luat niciun cadou’. Mi-a zis că mi-a luat niște gresie, eu i-am zis că i-am luat mochetă. Asta înseamnă să fii căsătorit. După ce am avut această discuție atât de romantică, a zis să facem lista bebelușului cel nou. Să vorbim la maternitate unde nasc, chitul de celule stem, să nu uităm cardul acasă. Vinerea aceasta ne ducem sa cumpărăm hăinuțe, ce să mai gata, s-a tras linie”, a povestit Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Gabriela Cristea urmează să nască

Nu mai sunt multe zile până când Gabriela Cristea va da naștele celei de-a doua fetițe. Prezentatoarea mai are un copil cu Tavi, pe nume Victoria.

Deși sunt într-o relație de mulți ani, Tavi și Gabriela s-au căsătorit abia de curând. Vedeta a povestit că nu va sta departe de emisiunea sa și că imediat după ce își revine după naștere, va continua să prezinte emisiunea sa de la Antena Stars.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top