Connect with us
Gabriela Cristea revine la TV. Când o poți vedea într-o nouă emisiune

TV

Gabriela Cristea revine la TV. Când o poți vedea într-o nouă emisiune

Gabriela Cristea a vorbit recent despre viața de mămică, provocările de zi cu zi dar și despre marea revenire la tv. Prezentatoarea tv a dezvăluit că se va implica într-un proiect foarte mar eși ce mai probbail va putea fi văzută în curând pe micul ecran. Între timp ea se ocupă de fetițele sale și petrece mult timp cu soțul, care a stat acasă și el din pricina pandemiei de coronavirus.

Gabriela Cristea revine la TV. Când o poți vedea într-o nouă emisiune

Într-un interviu pentru Click Gabriela Cristea a dat vestea cea mare pentru toți fanii ei: va apărea din nou pe micile ecrane, cel mai probabl din toamnă. Ea a povestit că înainte să înceapă pandemia lucra la un proiect măreț despre care nu poate să dezvăluie amănunte în acest moment. Emisiunea va începe cel mai probabil din toamnă, însă nu se știe la ce post tv sau care va fi profilul ei.

„Chiar înainte de începerea pandemiei discutam pentru un nou proiect și totul s-a stopat, evident, așteptăm să vedem ce se  întâmplă, oricum din septembrie sunt sigură că voi face ceva. Nu pot să spun în acest moment ce, pentru că nu știu încă nimic concret, dar sunt sigură că din septembrie toată lumea își dorește – dacă se poate și mai repede cu atât mai bine –  dar ca să fiu realistă, cred că din septembrie voi porni cu un proiect frumos și important în TV.”, a povestit prezentatoarea.

Gabriela Cristea spune că îi este foarte dor să fie într-un platou de televiziune și visează la un proiect mare, cu public în studio. Totuși, până în acest moment nu a primit nicio confirmare, ci a fost doar invitată la discuții care nu s-au concretizat încă. Ea aținut să precizeze că are mai multe oferte, însă nu știe cum va reuși să construiască formatul la care visează luând în considerare și efectele pe care le are pandemia asupra industriei și a populației în general.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Să vedem cum vor evolua și lucrurile când o să ieșim încet-încet din starea de alertă și în funcție și de acest aspect se vor relua și deciziile în televiziune. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă.”, a mai mărturisit vedeta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top