Connect with us
Gabriela Cristea, vești bune pentru fanii ei. Vedeta revine pe micile ecrane

TV

Gabriela Cristea, vești bune pentru fanii ei. Vedeta revine pe micile ecrane

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră. De ceva timp, ea a dispărut de pe micile ecrane și și-a dedicat tot timpul liber familiei, în special celor doi copii pe care îi are cu Tavi Clonda. Având în vedere că marea sa pasiune este televiziunea, Gabriela Cristea va reveni în atenția publicului în curând, într-un show de zile mari.

Gabriela Cristea, show de familie

Gabriela Cristea a dispărut de pe micile ecrane de ceva timp. Deși ar fi vrut să revină mai repede la televizor, a așteptat un concept care să o reprezinte și în care să se regăsească, însă nu a găsit nimic care să îi placă. Totuși, norocul a dat peste ea acum. Vedeta a semnat contractul cu Antena Stars pentru un reality show alături de întreaga familie.

Este vorba despre show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, unde telespectatorii vor putea urmări cum se desfășoară o zi din viața familiei Gabrielei, cum se descurcă părinții cu doi copii, cuBella Victoria Margot şi Thea Iris Selena, și care sunt atribuțiile fiecărui membru al familiei.

Începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, telespectatorii se vor putea delecta cu noul reality show al Gabrielei Cristea. Deși până acum, Gabriela Cristea obișnuia să fie prezentatoarea emisiunii, ea va fi acum gazda și îi va primi pe fani în casa ei.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!’, a declarat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut tot pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta, ceea ce înseamnă că televiziunea este marea lor televiziune. Ea a pus ochii pe Tavi încă de la început, dar nu se gândea că lucrurile vor evolua atât de mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top