Connect with us
Show-ul "Game 2: Winter" va fi filmat în Siberia iar concurenții pot recurge la măsuri extreme precum violul, bătaia sau crima.

TV

„Game 2: Winter”: Reality show-ul unde bătaia, violul și crima sunt acceptate

Un nou reality show ce va debuta pe micile ecrane din Rusia în 2017 stârnește controverse puternice. Show-ul „Game 2: Winter” va fi filmat în Siberia iar concurenții vor trebuii să facă față unor provocări care le pot pune viața în pericol.

Cel mai șocant aspect al noii emisiuni este lipsa totală de restricții a acesteia. Concurenții pot recurge la măsuri extreme precum violul sau crima.

„Fiecare concurent trebuie să își dea acordul înainte și să își asume că poate fi ucis sau mutilat. Vor fi 2000 de camere, 900 de hectare și în joc sunt viețile a 30 de oameni. Totul este permis: bătaia, violul, crima, fumatul, orice” este specificat în regulamentul oficial.

Emisiunea se va numi „Game 2: Winter” și vor participa 30 de concurenți. Aceștia se vor lupta pentru supraviețuire timp de nouă luni, în cea mai sălbatică parte a Siberiei. Concurenții vor avea de înfruntat temperaturi de – 40 de grade Celsius.

Concursul va fi transmis online 24 de ore pe zi iar câștigătorul va primi la final 1,6 milioane de dolari.

Participanții vor trebui să semneze o declarație prin care acceptă riscurile de a fi violați sau uciși în timpul concursului. Totodată, este stipulat și faptul că poliția este liberă să aresteze pe oricine comite aceste crime.

 „Game 2: Winter”: 30 de concurenți se vor lupta pentru supraviețuire în Siberia

„Trebuie să înțelegeți că oricând, poliția poate să vină să vă ridice din concurs, dacă ați comis o infracțiune din cele menționate. Suntem pe teritoriul Rusiei și trebuie să respectați legile Federației Ruse”.

Concurenții vor fi lăsați în zone sălbatice din Siberia, unde urși și lupi pot fi întâlniți oricând. Ei vor avea voie să poarte cuțite pentru a se apăra, însă armele de foc sunt interzise, infromează The Guardian.

Conceptul concursului îi aparține antreprenorului rus Yevgeny Pyatkovski. Acesta a declarat că va refuza „orice plângere a participanților, fie ca sunt violați, agresați sau uciși”.

Show-ul de supraviețuire nu va fi filmat de o echipă de profesioniști. Imaginile vor fi filmate de 2.000 de camere care vor fi montate pe traseu. De asemenea, concurenții au voie să își ducă propriul dispozitiv de filmat.

Pentru a participa la reality-show, concurenții trebuie să aibă peste 18 ani și să nu sufere de tulburări psihice.

„Show-ul promite să fie unul internațional. Alte cinci țări și-au exprimat interesul să difuzeze show-ul pentru public” a declarat creatorul emisiunii.

Citește și: Corina Dănilă revine pe micul ecran cu o nouă emisiune

Pyatkovski a precizat că 60 de persoane s-au înscris deja la preselecții, inclusiv un american.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top