Connect with us
Giani Kiriță a cedat! A făcut atac de panică și nu a mai putut continua în emisiune: "Am zis că mor"

TV

Giani Kiriță a cedat! A făcut atac de panică și nu a mai putut continua în emisiune: „Am zis că mor”

Giani Kiriță este unul dintre cei cunoscuți concurenți de la Exatlon. Liderul Faimoșilor pare a fi neînfricat, astfel că nu multă lume știe un secret legat de o mare fobie a sa.

Această teamă a fostului fotbalist a putut fi văzută la TV, dar la Fort Boyard. Atunci, Kiriță a cedat în timpul unei probe și a cerut să fie scos din încăperea în care se afla.

El a trebuit să treacă printr-un tunel inundat cu apă și să facă câteva scufundări pentru a culege un indiciu.

Fiind claustrofob, Kiriță a făcut un atac de panică și nu a mai putut să continue. El a cerut să fie scos de urgență de acolo, iar după ce s-a eliberat s-a întins pe pământ și a spus că a văzut moartea cu ochii.

„Am simțit că mor. Frate, nu vezi nimic, totul e tulbure și în momentul în care am simțit cușca aia și am văzut că am puțin aer, atunci gata, am zis că mor.

Mi-am văzut moartea cu ochii. Cușca mi se parea foarte mică, spații închise… mai ales că eu sunt și claustrofob. Am vrut să-mi înfrâng și asta, vă dau cuvântul meu de onoare, dar nu se poate”,

Fata lui Giani Kiriță, foarte mândră de tatăl ei

Roxana Kiriță este foarte mândră de tatăl ei și crede că dacă nu se va accidenta, acesta va sta la Exatlon până la finalul competiției.

“Tata va sta la Exatlon până la final. Nu știu dacă va câștiga, nu pot să fiu sigură de asta pentru că depinde de foarte multe lucruri. Dacă nu s-ar fi accidentat pe parcurs, ar fi fost posibil.

Așa, tot ce pot să spun e că va rezista, va sta până la final. Bine, dacă nu vor exista și alte accidentări”, a declarat Roxana Kirita, conform kanald.ro.

Citește și: Ion Oncescu a spus adevărul despre Oltin Hurezeanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top