Connect with us
SCANDAL LA KANAL D! GIANI KIRIȚĂ A PLECAT DE LA EXATLON SI A SPUS ADEVĂRUL: „TOTUL ESTE…”

TV

Giani Kiriță a plecat de la Exatlon! Kanal D a anunțat oficial ce se întamplă cu antrenorul

Giani Kiriță a plecat de la Exatlon, alături de Vladimir Drăghia, care au părăsit competiția din Republica Dominicană. Plecarea s-a lasat cu scandal, Giani având atacând Războinicii cu cuvinte extrem de dure.

Kanal D a anuțat astăzi, într-un comunicat, ce se va întampla cu Giani Kiriță după plecarea de la Exatlon.

„Totul este clar. Am făcut analiza de când eram acolo și mi-am dat seama că sunt șanse slabe să meargă mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au șanse să meargă mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi și Mihai, însă echipa merge rău și le trage moralul în jos.

Dezechilibrul este enorm, unul imens între echipe și o luăm sistematic, cu vârsta echipei. Vârsta echipei Războinicilor este foarte mică. 

Irina s-a descurcat cât de cât bine la început, până să evolueze ceilalți. Irina vrea, din păcate trebuie să te ajute și corpul și îndemânarea. Irina nu era în stare să dea într-o coloană, care se afla la 5 metri. Intimidarea este pentru cei slabi. În momentul în care am ajuns în echipa asta m-am bucurat că ei sunt ascultători. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poți, dacă eu îți zic să arunci într-un fel și tu dai exact opus… Din păcate asta e echipa Războinicilor.

Atât se poate. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici. (…) Unii dintre ei nu sunt făcuți pentru Exatlon, timpul ne va demonstra, a spus Giani Kiriță la FanArena despre echipa Războinicilor, pe care a pregătit-o în acest sezon al Exatlon.

Kanal D anunț oficial despre Giani Kiriță

Dupa ce a plecat de la Exatlon, Giani Kiriță se reîntoarce în emisiunea Vulturii de Noapte.

„Mi-a fost foarte dor de Vulturii mei, de tot ceea ce inseamna acest show, de intreaga echipa, de platoul de filmare, de repetitii, de glumele noastre din culise sau din timpul filmarilor. Ii multumesc bunului meu coleg, Bursucu, pentru perioada in care a avut grija de Cazacu si Victor, a avut o misiune deloc usoara, nu-i usor sa-i mai tii in frau pe cei doi vulturasi! J Abia astept sa inceapa nebunia!„, a spus Giani Kirita.

„Dupa ce a plecat Giani am plans in direct, tot timpul asta in care a fost in Dominicana, ca antrenor, ne-a fost foarte dor de el. Cand am auzit ca se intoarce, n-am plans de fericire, dar m-am bucurat foarte tare! Apropierea mea cu Giani a fost tot timpul una foarte speciala, avem foarte multe lucruri sa ne spunem, multe dintre ele le veti auzi, in direct, la «Vulturii de noapte»!”, a declarat Catalin Cazacu despre revenirea bunului sau prieten.

„I-am simtit lipsa lui Giani, clar si-a pastrat trasaturile de «Vultur», astea nu se pierd! E special prin felul lui de-a fi, este un om foarte sincer si asta apreciez cel mai mult la el. El te place sau nu te place si iti spune direct, in fata, fara menajamente, ce gandeste. Pe Giani, la fel, il placi sau nu il placi, nu exista cale de mijloc”, l-a portretizat pe fostul fotbalist si Victor Slav.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top