Connect with us
Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea de la Exatlon: "Mi-aș dori să câștige...

TV

Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea de la Exatlon: „Mi-aș dori să câștige…

Giani Kiriță este cel mai recent eliminat de la Exatlon. Considerat drept liderul Faimoșilor, fostul fotbalist de la Dinamo nu a reușit să obțină suficiente voturi de susținere din partea publicului și a părăsit Republica Dominicană.

Concurentul s-a întors acasă și a fost întâmpinat pe aeroport de cei doi copii ai săi, dar și de mama sa.

Revenit pe plaiuri mioritice, Giani Kiriță a făcut un live în care a vorbit despre Exatlon și despre cine și-ar dori să câștige competiția difuzată de Kanal D.

„Mergem înainte ca brazii! Am bătut la Războinicii ăștia până le-au sărit penele alea! E un show care până la urmă a împărțit România în două, așa că nu putem să mulțumim pe toată lumea.

O să mă duc la WOWbiz, dar de marți, că duminică  la Istanbul, mergem să jucăm un meci contra echipei naționale a Turciei cu echipa noastră cu care în 2010 am luat campionatul.

Trebuie să vă uitați până la capăt la emisiune, chiar dacă a ieșit The King. Îți dai seama, fără mine, își fac curcanii ăia de cap acum”, a declarat el în cadrul unui live pe Facebook.

El a dezvăluit și cine ar vrea să iasă câștigător.

„Mi-as dori sa castige de la mine din echipă. Mi-as dori Cazacu, dar e greu, ca ala e in depresie ca am ieșit”, a spus el.

Citește și: Kanal D: El ar putea fi câștigătorul Exatlon – Cine este concurentul de pe primul loc

Ce a făcut Giani Kiriță după ce a părăsit campusul Exatlon

Giani Kiriță s-a întors în România, după patru luni petrecute în Republica Dominicană. Faimosul se amuză de starea în care a fost adus de competiție și susține că s-a simțit că un sălbatic în momentul în care a părăsit campusul și a primit mâncare, nu știe dacă să mănânce sau nu.

„Ei sunt iubirile mele. Ai făcut mâncare, ce ai făcut? Am atâtea emoții încât nu pot să le stăpânesc.

Când am ieșit din campus mi-au dat două caserole de mâncare, dar eram atât de sălbatic încât nu știam ce să fac cu ele. Să le mănânc, să nu le mănânc. Am mâncat niște prăjituri. Cred că am slăbit peste 16 kg. Mă bucur foarte mult că am slăbit.

Citește și: Cosmin Cernat a făcut anunțul. Se schimbă regulile la Exatlon

O să-mi fie dor de toți. Echipa asta am clădit-o cărămidă cu cărămidă. E greu să spun cine o să câștige, să mai lăsăm timpul să treacă și vă dau și un răspuns”, a spus Giani Kirita, imediat după aterizarea în România, pentru Știrile Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top