Connect with us
Giulia Nahmany despre scandalul cu Gabi de la Ferma. Incident grav, vine ambulanța la Pro TV

TV

Giulia Nahmany despre scandalul cu Gabi de la Ferma. Incident grav, vine ambulanța la Pro TV

Giulia Nahmany a fost acuzată de partenerul ei din Fermă Gabi Toader că l-a trădat pentru că nu l-a susținut într-un moment dificil în emisiune. Actrița spune că ar fi reacționat altfel dacă ar fi fost cu mintea mai limpede ca acum. Nu l-a acuzat pe fostul său prieten din Fermă de nimic, a încercat să fie discretă în detalii și să nu-l acuze pe fostul ei prieten de nimic.

Gabi Toader și Giulia Nahmany au fost la duel, Augustin Viziru i-a pus pe cei doi la luptă

Augustin Viziru a sosit în fermă pe nepusă masă și a ajuns fermier șef, acesta și-a făcut de cap și din cauza lui concurenții au fost penalizați de Mihaela Rădulescu.

Viziru și-a continuat perturbările și l-a trimis la duel pe nimeni altl decât Gabi Toader, care avea s-o înfrunte pe Giulia Nahmany, până mai ieri cea mai bună prietenă a lui.

Aceasta a pierdut duelul cu Toader și, Giulia a fost trimisă acasă. Actrița cunoscută pentru un stil foarte excentric de viață și pentru finețea ei, a fost supusă unor condiții la care nu și-ar fi imaginat că ar urma să trăiască, spune că nu regretă nimic din această experiență și că i-a plăcut să facă parte din trupa Bandiților.

Giulia Nahmany considera ca nu l-a tradat pe Gabi Toader

Giulia Nahmany considera ca nu l-a tradat pe Gabi Toader

Ambulanța vine la Ferma, tensiunea e tot mai mare

Săptămâna aceasta Ferma continuă să țină telespectatorii Pro TV în fața ecranelor, un incident groaznic se petrece în competiție,iar ambulanța este nevoită să intervină și concurentul dus de urgență la spital.

De asemenea Gabi Toader, Augustin Viziru și Viviana Iosub se confruntă în continuare cu tensiuni majore în competiție și drumul spre finală este tot mai greu.

Ambulanta intervine la Ferma 2020

Ambulanta intervine la Ferma 2020

Mihaela Rădulescu, tot mai implicată în show-ul TV în acest sezon, va veni cu noi provocări pentru concurenți, dar și pedepse care vor incinge spiritile.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top