Connect with us
Hamude a primit trei de "NU" la "X Factor". Ce a postat pe Facebook după emisiune

TV

Hamude a primit trei de „NU” la „X Factor”. Ce a postat pe Facebook după emisiune

Hmaude a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Insula iubirii” alături de iubita lui Loredana. Povestea lor de dragoste a intrat în centrul atenției după ce iubita sa a picat testul iubirii și l-a înselat în cadrul show-ului cu una dintre ispite.

A suferit enorm după acest episod, motiv pentru care a decis să se axeze mai mult pe muzica. Astfel, el a decis să participe la concursul muzical „X Factor”. Prestația sa nu i-a mulțumit pe jurați, iar Hamude a primit un singur „DA” din partea Deliei. Imediat după spectacol, el a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Buna seara, tuturor! Va multumesc pentru susținere si pentru toate mesajele de încurajare! X-Factor a fost o provocare minunata pentru mine după o perioada dificila. Am la dispoziție un an pentru a-mi pregăti vocea si inima sa va răsplătesc pentru susținerea voastră cu 4 de DA . Va multumesc din suflet!!!!!”, a scris Hamude pe Facebook.

El a declarat că s-a înscris la „X Factor”, pentru a-și face fericită mama. La rândul său, mama lui Hamude a scris un mesaj pe facebook.

„Mulţumesc băiatului meu, mulţumesc Hamude! Te-am rugat sa imi faci o bucurie si sa participi la X-Factor. Mami, mi-ai dovedit încă o dată, că știi ce vorbești. Mi-ai spus: „Nu am inimă mami, nu sunt pregătit …Tu știi că eu cânt cu inima!” Da, iubire. Acum știu. În Iulie când s-a filmat, încă aveai inima suferind, dar ai urcat pe scenă să mă bucuri pe mine si pe cei care au plâns cu tine. Daca aveai vocea lucrată şi melodii pregătite ar fi fost fals motivul gestului tău minunat. Că ai cântat sub ton în fața a patru persoane consacrate, care cu siguranță nu au cântat sub ton niciodată, arată că te-ai dus fără 2-3 ani de canto, ci doar o săptămână de vocalize şi ceva ore de canto (…) Îți multumesc din suflet. Nu mai este nevoie sa-mi dovedești iubirea ta. Ai făcut-o. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, oameni buni!”, a scris mama lui Hamude pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top