Connect with us
Hannelore Ulrich s-a dat în spectacol la Insula Iubirii! Ce a făcut în fața ispitelor

TV

Hannelore Ulrich s-a dat în spectacol la Insula Iubirii! Ce a făcut în fața ispitelor

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au decis să participe la Insula Iubirii, cu doar două luni înainte de a face nunta.

Nu a durat mult și tensiunile au început să apară în relația celor doi. Hannelore a început să se îndoiască de faptul că participarea la emisiune le va face bine relației chiar din primul episod.

De cealaltă parte, Bogdan a părut să nu fie prea afectat. El s-a distrat de minune cu ispitele încă din prima seară.

După ce a văzut imaginile, logodnica acestuia a fost foarte afectată.

“Am sufletul încărcat… D-aia m-am supărat. Stau și plâng ca tuta! De tot, de tot! Chiar nu știu dacă era necesară chestia asta (n.r.: participarea la emisiune)”, a spus blondina înainte să încingă ringul de dans la “Insula Iubirii”.

Hannelore Ulrich s-a dezlănțuit apoi pe ringul de dans.

Astfel, ea a mers să își schimbe hainele cu un costum de dans oriental, iar clipele ce au urmat au fost savurate pe deplin atât de ispitele masculine, cât și de celelalte tinere, care participă la “Insula Iubirii”.

La un moment dat, Mirela și-a exprimat regretul că nu știe să danseze atât de bine, însă, a dezvăluit și care-s atuurile ei.

“Ia să vedeți ce dans vă bag eu acum!”, a mai spus Hannelore Ulrich.

Cine sunt Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu

Hannelore Ulrich (26 de ani) și Bogdan Ionescu (28 de ani), cei doi logodnici din Timișoara, care sunt împreună de mai bine de șase ani și jumătate speră ca ”Insula Iubirii” să aducă în relația lor și mai multă claritate pentru a-și putea continua drumul către altar.

În timp ce Hannelore a mărturisit că Bogdan a fost cel care și-a dorit experiența pe ”Insula Iubirii”, acesta susține că își dorește ca astfel să îi recâștige încrederea iubitei sale.

Tinerii îndrăgostiți au propriile afaceri în orașul lor natal, iar în timp ce Bogdan se ocupă de firma sa de tractări de mașini,

Hannelore este coregrafă și are un club de dans pentru copii. Ca urmare, cei doi ajung să petreacă împreună mai puțin timp decât și-ar dori, iar de-a lungul timpului, acest lucru a creat probleme în relația lor.

Citește și: Insula Iubirii 2018. Cele patru cupluri care vor trebui să reziste ispitelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top