Connect with us
Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o sumă mare de bani

TV

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020 – Weekend cu Bani pentru multe zodii

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020, o să ne meargă bine și putem recupera relații pierdute. Fie că e vorba de relații de dragoste sau de afaceri sau chiar de prietenie. Neti Sandu spune că vibrația zilei de astăzi este 4, iar asta ne ajută să avem mai mult grijă de cei din jur și să nu ne lipsească nimic.

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020

Berbec

Ați avut niște probleme de sănătate în ultima perioadă, dar aveți norocul să scăpăți de ele. În weekend ieșiți cu familia și o să cheltuiți niște bani în plus, mai mult decât ați prevăzut în bugetul lunar. Ieșirile vă fac totuși bine și estebine să experimentați o plimbare, mai ales că se anunță ă vreme frumoasă până la finalul lunii martie.

Taur

Dragostea bate la ușa voastră dar vă lasați greu și analizați prea mult. Vă tot propune să vă întâlniți pentru a vedea dacă există compatibilitate între voi doi. Atragerea este reciprocă. Pe celălalt plan aveți noroc să rezolvați lucrurile din mers, aveți o problemă ce vă stă de mult pe cap dar îi găsiți rezolvarea, spune Neti Sandu în horoscopul din 13 martie 2020.

Horoscop Neti Sandu 13 martie – Gemeni

Aveti mare noroc la bani, sunt niște acte de semnat care vă acordă drepturi suplimentare și trebuie să profitați la maximum de ele. Vă faceți și mai cunoscut prin muncă, este o perioadă bună pentru voi și trebuie să profitați la maxim de ea.

Rac

Neti Sandu spune în horoscopul de astăzi, 13 martie, că aveți șansa să vă bucurați de considerația și atenția celor din jur.  Șefii sunt cu ochii pe dumneavoastră, dar în sens bun, efortul depus de atâta vreme și este posibil să primiți o propunere greu de refuzat. Analizați în schimb termenii contractuali.

Horoscop Neti Sandu 13 martie Leu

Ies toate planurile pe care vi le-ați propus. O să semnați un contract care vă asigură banii pentru facturi și cheltuielile lunare. Neti Sandu vă sfătuiește să nu uitați să vă relaxați, eventual puteți trimite copiii la bunici sau în excursie.

Fecioară

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020 pentru Fecioară. Aveți noroc că vă descurcați bine cu banii în această perioadă, iar în weekend din întâmplare faceți cunoștință cu o persoană care vă poate propune o afacere. De asemenea vă implicați în tot felul de activități care vă ajutp să vă relaxați.

Balanță

Ați pierdut în ultima  vreme mulți prieteni apropiați, persoane dragi din familie cu care aveți conflicte și  asta vă face să vă simțiți destul de rău. Planul pe care Neti Sandu îl vede în harta astrologică este că aveți de gând să faceți pace cu toată lumea.

Scorpion

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020

Horoscop Neti Sandu 13 martie 2020

A fost o perioadă de tensiune care va consumat destul de mult în această perioadă, Neti Sandu spune că aceasta s-a încheiat iar armonia revine în viața dumneavoastră. De asemenea vă rezolvați și problemele cu banii, fie vin de la serviciu pentru munca suplimentară depusă, fie vin din colaborări rămase restante la plată.

Săgetător

În weekend, spune astrologul Neti Sandu, este posibil să plecați undeva alături de prieteni sau familie pentru a vă relaxa. Se poate să aveți nevoie de bani și discutați pe tema aceasta cu șefii, poate reușiți să obțineți o mărire de salariu.

Horoscop Neti Sandu 13 martie Capricorn

Neti Sandu spune că pentru capricornii singuri dragostea apare pe neprevăzut în weekend, la o ieșire cu cei dragi. Aveți nevoie de puțină relaxare. Dacă sunteți deja într-o relație, aceasta se întârește și este posibil să apară planurile de căsătorie.

Vărsător

Dacă în weekend Neti Sandu spune că vă odihniți și reflectați la ultima perioadă din viața dumneavoastră, de luni în colo puteți începe proiecte noi. Aducatoare de bani din contracte sau parteneriate de afaceri importante.

Pești

În weekend Neti Sandu spune că mergeți la cât mai multe activități de relaxare și de distracție. În toată această plimbare vă descoperiți și un nou hobby, care vă ajută pe viitor. Nu ezitați să plecați într-o excursie dacă aveți ocazia.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top