Connect with us

TV

Incredibil! Ce s-a întâmplat la înmormântarea concurentului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui

Emisiunea Puterea dragostei este în doliu, după ce unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit, chiar de ziua lui

Câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei din Grecia, Panos Zarlas, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de motocicletă. S-a întâmplat pe o șosea din Atena, în luna iunie, chiar în ziua în care împlinea 28 de ani.

Panos Zarlas a pierdut controlul motocicletei, nu purta cască de protecție, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Panos a câștigat emisiunea Puterea Dragostei Grecia anul trecut, împreună cu Stella Mizeraki, o concurentă cu care începuse o relație, dar de care se despărțise după încheierea show-ului.

Tânăra a făcut un apel emoționant imediat după moartea lui Panos. Ea le-a cerut fanilor lui Panos Zarlas și prietenilor săi ca la înmormântarea fostului concurent de la Puterea Dragostei să doneze banii pentru flori sau coroane pentru o fetiță bolnavă.

La înmormântarea lui Panos Zarlas de la Puterea Dragostei s-au strâns bani pentru o fetiță bolnavă

Panos și familia sa au vrut să strângă bani pentru a ajuta o fetiță care urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Așa că Stella Mizeraki i-a rugat pe toți cei care l-au iubit pe Panos Zarlas ca în loc să cumpere coroane să doneze banii respectivi în contul tatălui fetiței sau să îi depună în cutia specială de la biserica unde a avut loc slujba de înmormântare a fostului concurent de la Puterea Dragostei, mort într-un accident de motocicletă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top