Connect with us
Ionuț Sugacevschi dezamăgit de concurenții de la Exatlon 2: "Dacă eram acolo...

TV

Ionuț Sugacevschi dezamăgit de concurenții de la Exatlon 2: „Dacă eram acolo…

Echipa României a pierdut cu un scor catastrofal primul meci internațional de la Exatlon 2, fiind învinsă cu 10-0 de SUA.

Deși adversarii lor erau mai experimentați, înfrângerea drastică a ridicat semne de întrebare, iar unele voci au spus că românii nu ar fi suficient de motivați.

Mai mult decât atât, aceștia păreau a fi foarte fericiți după joc și au fraternizat cu adversarii lor.

Reacția acestora nu a fost pe placul unora dintre foștii concurenți din primul sezon de la Exatlon.

„Este un scor dramatic, eu dacă eram acolo, nu aș fi putut dormi și scorul asta duce și la condițiile de acolo. Zâmbetul ăla larg duce la condițiile foarte bune. Nu sunt suficient de motivați (…)Mi-aș dori să mă duc acolo o săptămână-două.

Sigur aș face față pe trasee. Aș vrea să le arăt cum se face, la ce nivel sunt.

Stăteam în pat, mi-am adus aminte de amintiri frumoase. Sunt amintiri care și acum mă răscolesc. Disperarea aia, foamea… Sunt agitat acum, e un haos în mine, aș vrea să plec”, a spus „Jaguarul”, la Fan Arena.

Ce spune Vladimir Drăghia despre noii concurenți de la Exatlon

Vladimir Drăghia a încercat să le ia apărarea concurenților din al doilea sezon de Exatlon.

„În mod sigur, nu știu la Războinici, dar știu la Faimoși când au aterizat, știu când au mers pe traseu, au avut 48 de ore, atât până când au început jocul.

Noi am văzut ce e la televizor, noi nu știm ce a fost în tabără, la vilă, nu știm cum au dormit, nu știm ce a fost în sufletul lor.

Meciul a venit la doar două zile după ce au ajuns.

Eu nu știu când a fost primul meci în primul sezon. Eu merg des la competiții în SUA și fusul orar îți cam face probleme. Eu știu că vor mai fi meciuri internaționale și situația va fi cu totul alta

Problema este felul cum au reacționat după ce au luat bătaie. Din proprie experiență, am învățat că la 10-0, singurul mecanism de apărare este să râzi. Nu prea ai ce să mai zici”, a spus Drăghia.

Citește și: Ce s-a intamplat la meciul Romania – SUA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top