Connect with us
VIDEO | Viorica Dăncilă, parodiată pe scena „iUmor” Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Viorica Dăncilă, parodiată pe scena "iUmor"

TV

iUmor 2019 – Viorica Dăncilă a fost parodiată. ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop”

iUmor 2019 a început aseară și va fi difuzat în fiecare sâmbătă de la Antena 1 de la ora 20:00. Unul din cele mai apreciate numere din ediția de ieri,a fost parodia premierului Viorica Dâncilă.

Actrița Irna Boclincă a imitat-o pe Dâncilă, iar momentul stârnit hohote de râs atât în public cât și la masa juriului.

Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, a venit cu un comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop, să diminuez țara noastră. Voi cere schimbarea steagului”, a spus actrița ca a interpretat cu mult umor rolul premierul României.

iUmor revine cu Andreea Marin și Chef Cătălin Scărlătescu

iUmor revine cu Andreea Marin și Chef Catalin Scărlătescu

iUmor revine cu Andreea Marin și Chef Catalin Scărlătescu

Antena 1 readuce pe ecranele telespectatorilor săi emisiunea iUmor, show-ul nu va mai fi difuzat duminica, ci sâmbăta și aduce multe schimbări.

iUmor revine din 23 februarie la Antena 1

Emisiunea revine la TV din 23 februarie și va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1. Show-ul nu-l mai are prezentator pe Vlad Grigorescu, acesta fiind înlocuit de Dan Badea și Șerban Clopoț.

Jurații iUmor

În juriul emisiunii vor face parte în continuare Mihai Bendeac, Cheloo și Delia, dar în decor vor aparea și învitați precum Andreea Marin și Chef Cătălin  Scărlătescu.

Mama lui Bendeac învitată la emisiune

Printre invitații care vor veni la emisiunea iUmor de numără și mama lui Mihai Bendeac, alături de Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea.

Ce va face Andrei Cojocaru, câștigătorul iUmor, cu marele premiu de 20 de mii de euro

Andrei Cojocaru are doar 18 ani și este câștigătorul iUmor, sezonul 5. Tânărul a reușit să cucerească pe cei trei jurați, Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, cu momentul său umoristic în ritm de rap.

„Ştie să scrie şi dă dovadă de foarte mult talent“, a apreciat Cheloo prestaţia lui Andrei. Mai mult, acesta a reuşit să atragă şi atenţia celorlalţi finalişti, care au avut emoţii bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru.

Andrei a reușit să obțină toate cele trei oturi ale juraților, dar i-a cucerit și pe telespectatori. Aceștia au decis că el merită marele premiu în valoare de 20.000 de euro, pentru calitățile sale.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top