Categorii TV

iUmor 2021. Când începe sezonul cu numărul 10 al show-ului de la Antena 1

iUmor 2021 debutează cu surprize mari pentru fanii telespectatori. Sezonul cu numărul 10 al show-ului de la Antena 1 se apropie cu pași repezi. Delia, Cheloo și Bendeac vor face parte din juriu, ca și până acum, în timp ce Dan Badea și Șerban Copoț rămân prezentatorii show-ului.

Când începe iUmor 2021 – sezonul 10

iUmor 2021 începe pe 14 februarie la Antena 1. Este vorba despre sezonul cu numărul 10 al show-ului de televiziune care va debuta de la ora 20.00. Și în acest sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi în juriu, iar Șerban Copoț și Dan Badea vor prezenta emisiunea care începe pe 14 februarie.

Show-ul aduce în fața telespectatorilor oameni de toate vârstele care cred că au umor și vin să se facă remarcați. Unii reușesc, alții nou. Formatul emisiunii constă într-o scurtă prezentare a concurentului, numărul său pe scenă, apoi votul juriului.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”.

Concurentul care obține minimum două voturi favorabile, merge mai departe în show.

Cei care au primit minimul 2 de DA de la juriu trec mai departe la vot. Ei pot fi votatți de către telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite iUmor. Sesiunea de vot începe în timpul ediției respective și se încheie a doua zi la ora 16.00.

Practic publicul telespectator este cel care decide care este cel mai bun concurent de la iUmor. Câștigătorul este cel care adună cele mai multe voturi prin intermediul aplicației iUmor.

El este anunțat în ediția de Observator de luni, ora 16.00.

Câștigătorul iUmor 2020

Câștigătorul iUmor 2020 a fost Andrei Ungureanu, omul cu Tourette. El a plecat acasă cu simpatia românilor și cu premiul în valoare de 20.000 de euro.

iUmor 2021. Când începe sezonul cu numărul 10 al show-ului de la Antena 1

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturi. Mă bucur că am reușit să ofer o informație despre Tourette și în țara noastră pentru că pe mine m-a ajutat. Atât timp cât tu râzi cu mine, eu nu mă supăr. Boala în sine nu este o glumă, eu o iau în glumă pentru că îmi permit, o am. Și pe mine mă ajută foarte mult să trec peste ea”, a declarat Andrei Ungureanu.

El a spus că emisiunea iUmor l-a ajutat să își învingă teama de a ieși în public și să treacă peste experiența negativă pe care a avut-o în timpul școlii.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-04T12:18:28+02:00 12:18

Share
Scris de
Găitan Elena

Acest site foloseste cookies.

Read More