iUmor revine cu Andreea Marin și Chef Cătălin Scărlătescu

Ultimul update: luni 11 februarie 2019 16:46 Data publicării: luni 11 februarie 2019 13:02
Autor , în TV

Antena 1 readuce pe ecranele telespectatorilor săi emisiunea iUmor, show-ul nu va mai fi difuzat duminica, ci sâmbăta și aduce multe schimbări.

iUmor revine din 23 februarie la Antena 1

Emisiunea revine la TV din 23 februarie și va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1. Show-ul nu-l mai are prezentator pe Vlad Grigorescu, acesta fiind înlocuit de Dan Badea și Șerban Clopoț.

Jurații iUmor

În juriul emisiunii vor face parte în continuare Mihai Bendeac, Cheloo și Delia, dar în decor vor aparea și învitați precum Andreea Marin și Chef Cătălin  Scărlătescu.

Mama lui Bendeac învitată la emisiune

Printre invitații care vor veni la emisiunea iUmor de numără și mama lui Mihai Bendeac, alături de Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea.

Ce va face Andrei Cojocaru, câștigătorul iUmor, cu marele premiu de 20 de mii de euro

Andrei Cojocaru are doar 18 ani și este câștigătorul iUmor, sezonul 5. Tânărul a reușit să cucerească pe cei trei jurați, Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, cu momentul său umoristic în ritm de rap.

„Ştie să scrie şi dă dovadă de foarte mult talent“, a apreciat Cheloo prestaţia lui Andrei. Mai mult, acesta a reuşit să atragă şi atenţia celorlalţi finalişti, care au avut emoţii bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru.

Andrei a reușit să obțină toate cele trei oturi ale juraților, dar i-a cucerit și pe telespectatori. Aceștia au decis că el merită marele premiu în valoare de 20.000 de euro, pentru calitățile sale.

Andrei Cojocaru a spus ce are de gând să facă cu banii obținuți din marele premiu de la iUmor.

“Mă gândeam cum ar fi să-mi trag toată casa în aur, dar probabil o să investesc, să fiu un om de succes în această societate minunată cu oameni de succes. Nu am emoţii pentru BAC, dar îl luăm şi facem treaba treabă. Vreau să dau la facultate şi vreau în principiu să dau la UNATC la Regie de Film şi cam asta este principalul obiectiv.

Aseară au venit nişte prieteni, ne-a plăcut, ne-a plăcut finala şi de mine. Am speriat vecinii, a ţipat şi mama, cred că e foarte mândră de mine. Ai mei mă susţin, sunt nişte părinţi extraordinari”, a spus Andrei Cojocaru la Acces Direct.

Andrei Cojocaru, în vârstă de doar 18 ani, și-a adunat tot curajul pentru a urca pe scena ”iUmor” cu o piesă rap pe care nu a mai prezentat-o altcuiva, în care a făcut glume pe seama vedetelor din showbizz-ul autohton. Pariul său s-a dovedit a fi cel câștigător, astfel că acum, Andrei a fost cel mai tânăr concurent care a intrat în finala ”iUmor”.

Citește și: Mihai Bendeac, pregătit de căsătorie? ”Încă se mai întâmplă …”

Sursa: Huff.ro
Comentarii