Connect with us
JADOR, declaratii uimitoare de dragoste pentru CARMEN DE LA SALCIUA: "Vreau sa fie mama copiilor mei" - AVEM DOVADA VIDEO!

TV

Jador, declaratii uimitoare de dragoste pentru Carmen de la Sălciua: „Vreau sa fie mama copiilor mei”

Jador, cunoscutul cantaret de muzica de petrecere, a făcut declarații uimitoare de dragoste pentru nimeni alta decat celebra Carmen de la Salciua. Declarațiile cântărețului au uimit pe toata lumea! Care este, de fapt, relația dintre Carmen și Jador?

Carmen de la Sălciua și Jador s-au cunoscut mai bine când au colaborat la melodia „Nu am somn de patru zile”, lansată în urmă cu trei luni alături de artistul BlvckMatias, care a strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Videoclipul piesei se încheie cu un sărut între cântăreață și manelist și, de aici fanii au început sa speculeze ca cei doi ar avea ceva mai mult decat o simpla relație de prietenie. În momentul lansării melodiei, cei doi recunoșteau că sunt foarte apropiați, însă nu au o relație amoroasă, ci doar una de prietenie. În plus, Carmen de la Sălciua a declarat că a lucrat foarte bine cu Jador și că este un artist serios.

„Culiță fiind prietenul meu, nu aș putea să am o relație cu Carmen. În primul rând, din respect pentru el, că nu am cum să am o relație cu fosta lui nevastă… Culiță mi-e prieten, ea mi-e prietenă…”, spunea Jador despre relația pe care o are cu Carmen de la Sălciua… Dar chiar așa să fie? Se pare, ca adevărul este altul, iar Jador se contrazice singur în privința relației pe care o are cu frumoasa Carmen de la Sălciua.

Jador vrea copii cu Carmen de la Salciua

Mai exact, în diferite live-uri si vlog-uri, Jador a afirmat că, în prezent, o vede pe Carmen de la Sălciua ca fiind cea mai potrivită femeie alături de care el să devină tătic și cu care să facă o familie, spre surprinderea fanilor, care nu se așteptau la o asemenea dezvăluire. Mai mult, se pare ca Jador a vizitat-o pe indragita cantareata la Alba Iulia, însă totul s-ar fi intamplat în mare secret. În plus, cei doi au avut mai multe discuții înainte ca artistul să plece în Republica Dominica.

Jador despre Carmen de la Salciua

Jador despre Carmen de la Salciua

„Carmen de la Salciua este tovarasa mea, ma inteleg bine cu ea. Îti dai seama ca il atac acum pe Culita de il distrug la Survivor”, spunea Jador într-un live înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează noul sezon al emisiunii „Survivor România” 2021.

„E de treaba tare Carmen, e un om plin de credință și dacă ar fi sa aleg din toate femeile, din toate cantaretele astea, sa am un copil, cu ea as alege sa fac pasul asta. Să-mi educe copii!”, a spus Jador într-un vlog, semn că vede în Carmen mai mult decat o simpla prietena așa cum a lăsat sa se inteleaga de multe ori.

Carmen despre relația cu Jador

„În zilele apropiate videoclipului am mai vorbit, am glumit ca nu ai cum cu el și cred ca am avut și o discuție generală așa despre relațiile din ziua de azi! În spatele nebuniei lui și al tonicitatii se afla un om care se vede ca a pornit de jos iar oamenii ăștia au binecuvântări în viața și îi ajuta și pe ceilalți! El vorbește și glumeste mult dar în realitate respecta valorile pe care le are o femeie! Probabil discuțiile noastre l-au și determinat sa vorbească așa… îi doresc baftă la Survivor România! Văd ca nu-i lipsește simțul umorului nici în condiții extreme și asta îl ajuta sa fie aproape de oameni!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top