Connect with us

TV

Kanal D, în topul audiențelor cu „Teo Show” și „Te vreau lângă mine”

„Te vreau lângă mine ” și „Teo show” au plasat Kanal D printre liderii audiențelor în ziua de vineri

Vineri, 19 ianuarie, emisiunea “Te vreau langa mine” a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public monitorizate.

Show-ul prezentat de Bianca Dragusanu a adunat in fata micilor ecrane aproape un milion (994.000) de telespectatori in minutul de maxima audienta.

Vineri, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 4,3% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul National, 3,0% rating si 14,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,1% rating si 15,0% cota de piata, pe targetul Comercial.

O medie de 768.000 de romani au urmarit vineri show-ul matrimonial prezentat de Bianca Dragusanu si povestile de dragoste infiripate intre cei dornici sa isi gaseasca sufletul pereche.

Si “Teo Show”, difuzat imediat dupa “Te vreau langa mine” a urcat statia in topuri, emisiunea prezentata de Teo Trandafir clasand Kanal D pe primul loc, in randul publicului comercial.

In intervalul 15:00 – 16:30, postul TV  a inregistrat 2,4% rating si 14,8% cota de piata, in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top