TV

Kanal D, pe locul I cu “Steaua sufletului”! Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit aseara momentele tensionate din ultimul episod al productiei

Miercuri, 10 ianuarie, ultimul episod al serialul “Steaua sufletului” a pozitionat statia Kanal D pe primul loc,  in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

“Steaua sufletului” a situat Kanal D pe pozitia fruntasa clasamentului, pe targetul National, cu 8,8% puncte de rating si 17,0% cota de piata. Pe targetul All Urban, statia s-a pozitionat pe locul secund, cu un rating de 7,2% si 14,9% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

1.564.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit ultimul episod din “Steaua sufletului”, minutul de aur fiind inregistrat la 22:02, cand 1.929.000 de romani urmareau finalul povestii de dragoste dintre Zuhre si Seyit, protagonistii serialului.

Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, Kanal D continua seria celor mai bune seriale turcesti, cu noua productie „Dragoste si ura”, ce va avea premiera astazi, de la ora 20:00, si va fi difuzata de miercuri pana vineri, la Kanal D.

Audiente Steaua Sufletului

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More