TV

Kanal D spulberă audiența! Românii au ales și postul s-a detașat grav de concurență

Kanal D a spulberat concurența duminică, 28 iulie, cu emisiunea „Asta-i România”, care a fost lider absolut de audiență peste Pro TV și Antena 1. Într-un comunicat remis huff.ro, Kanal D a tranmis audiențele înregistrate pe durata intervalului de difuzare a emisiunii prezentate de Mihai Ghiță.

Kanal D lider absolut de audiență, concurența lasată în urmă

„Editia de duminica a emisiunii de reportaje „Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii „Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea „Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii „Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. ”

 

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More