TV

La Gospodar fără pereche se iau ultimele decizii: care va fi finalul

Emisiunea Gospodar fără pereche ajunge la final. Se preconizează că vor fi momente critice. Băieții trebuie să ia ultimele decizii. Sezonul a fost plin de emoție, s-au conturat povești de dragoste, dar totul trebuie să ia sfârșit. Află ce se va întâmpla din rândurile următoare.

La Gospodar fără pereche se iau ultimele decizii: care va fi finalul

Sezonul care a trecut a fost plin de lacrimi, zâmbete, iubire și mai ales momente tumultuoase. Miercuri, la ora 20:30 este momentul concluziilor cel mai așteptate din tot sezonul. Telespectatorii vor afla ultimele decizii ale gospodarilor și vom vedea care dintre aceștia vor trece de la „fără pereche” la „fericiți până la adânci bătrâneți.”

Unele cupluri vor primi o șansă să își construiască un viitor împreună. Alexandra și Călin și-au exprimat dorința de a-și întemeia o familie împreună. Vom afla în curând ce vor decide și ceilalți gospodari. Tudor o să aibă parte de un final neașteptat, iar în ferma de struți vom vedea cât va valora părerea tatălui lui Radu.

Radu va spune:

„Sper să obțină ceea ce vrea, dar nu de la mine.”

Biagio o să îl cunoască pe cel mai important bărbat din viața Valericăi…fiul ei. Părerea acestuia va fi importantă pentru decizia de a continua sau nu povestea începută. Vom afla în această decizie dacă relația lor va continua.

Italianul va spune:

„Dacă timpul ar fi un avion, mi-aș dori să fie ea pilotul. Crețica rămâne o persoană specială pentru mine!”

Geanina Ilies va spune:

„Nu-mi vine să cred că toate acele trăiri și emoții au ajuns la cei de acasă și, acum, mai avem un pic și încheiem acest capitol. Mă bucur să știu că sunt oameni care și-au găsit sufletul pereche și că am fost și eu o parte din bucuria lor. Se vor întâmpla lucruri emoționante și neașteptate în ultimul episod și abia aștept reacția celor de acasă.”

Emisiunea va fi transmisă miercuri, la ora 20:00, iar Geanina așteaptă urmăritorii să comenteze finalul de sezon pe pagina de Facebook. Începând cu ora 20:30 vom vedea cum se vor termina poveștile romantice începute la Gospodar făra pereche.

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More