Connect with us
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video

TV

Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video

Survivor România 17 ianuarie 2021 se poate vedea și live stream online și live video pe mai multe platforme. În funcție de unde sunteți abonați, aveți acces la platformele online care difuzează Kanal D live pe internet absolut gratuit. Reality show-ul care a cucerit România și care este prezentat de Daniel Pavel, poate fi urmărit live video pe următoarele platforme. Unele funcționează și pentru românii aflați în străinătate.

Kanal D Live video și live stream Survivor România 17 ianuarie 2021

ACTUALIZARE, ora 21:09 – Survivor 17 ianuarie 2021: Tensiuni maxime între Alexandra și Elena

ACTUALIZARE  20:02 – Survivor a început și poate fi urmărit live stream online și pe horizon.tv. Elena și Alexandra Stan se ceartă la cuțite în plină noapte. Vor reuși cele două să facă pace?

Survivor poate fi urmărit online direct pe site-ul Kanal D în secțiunea live a postului de televiziune. Acolo aveți în format live stream emisiunea din 17 ianuarie. Dacă live streamul Kanal D nu funcționează, se întâmplă des ca acesta să pice sau să funcționeze sacadat din cauza numărului mare de vizitatori pe site atunci aveți la dispoziție, următoarele site-uri.

Abonații Digi România (fostul RCS RDS mobil și fix) au la dispoziție platforma digionline.ro, unde pot vedea Kanal D live stream și urmări liniștiți Survivor. Autentificarea se face cu codul de client folosit pentru plata facturii Digi.

Survivor live stream online și pe telefonul mobil

Chiar dacă vreți să urmăriți Survivor pe telefonul mobil, o puteți face foarte ușor cu ajutor aplicațiilor live stream video Kanal D, special create pentru telefon și altfel optimizate față de un site.

De exemplu cei de la Vodafone și Vodafone Fix (fostul UPC) au la dispoziție aplicația Vodafone TV, aplicația poate fi descărcată din Magazin Play sau AppStore.

La fel și pentru cei care sunt abonați Orange, Orange TV vă stă la dispoziție, unde puteți vedea Kanal D live video.

Cei de la Focus Sat se pot îndrepta spre site-ul operatorului, unde au la dispoziție „Live TV”. Aplicația poate fi instalată pe toate tipurile de telefoane.

Prima nominalizare Survivor: Amma din echipa Faimoșilor

Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Amma a fost nominalizată de Faimoși pentru eliminare. Concurenții din echipa Faimoșilor au fost foarte dezamăgiți de prestația acesteia, la fel cum nu sunt mulțumiți de cum evoluează Alexandra Stan.

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 17 ianuarie - VIDEO. Primul consiliu de eliminare. Cine va părăsi competiția?

Live Stream Online „Survivor România” – Ediţia de duminică, 17 ianuarie – VIDEO. Primul consiliu de eliminare. Cine va părăsi competiția?

Emisiunea Survivor poate fi urmărită cinci zile pe săptămână, miercuri și joi de la ora 22:00, iar de vineri până duminică, începând cu ora 20:00.

Primul Consiliu de Eliminare

Pe 17 ianuarie 2021 are loc primul consiliu de eliminare de la Survivor România. Cine va pleca acasă puteți vedea live stream online sau chiar la TV urmărind de la ora 20:00 Kanal D.

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top