Connect with us
Live Stream Online Survivor vineri, 29 ianuarie 2021 live video. Cine va pierde jocul pentru imunitate

TV

Live Stream Online Survivor vineri, 29 ianuarie 2021 live video. Cine va pierde jocul pentru imunitate

Survivor România 29 ianuarie 2021 se poate vedea și live stream online și live video pe mai multe platforme. Fanii acestui reality show au acces la platformele online care difuzează Kanal D live în mod gratuit. Huff.ro vă prezintă platformele de pe care poate fi urmărită emisiunea. Facem mențiunea că unele dintre ele funcționează și pentru românii aflați peste hotare.

Kanal D live video și Live Stream Survivor, vineri, 29 ianuarie 2021

Actualizare 23.50 Andreea a fost nominalizată să plece acasă.

Actualizare 23.30 Războinicii fac nominalizări. Se pare că Andreea este unul dintre concurenții propuși spre eliminare, la fel și Musty.

Actualizare 23.00 A început Consiliul. Războinicii trebuie să nominalizeze concurentul pe care nu îl mai doresc în echipă. Sunt descurajați după jocul de astăzi și își fac reproșuri.

Actualizare 22.26 Faimoșii câștigă imunitatea!

Actualizare 22.21 Scorul este 9-4. Zanni a adus punctul pentru Faimoși. Punctul decisiv ar putea fi adus de Majda.

Actualizare 22.18 Elena Marin reușește să obțină un nou punct pentru echipa ei, iar scorul devine 8-4.

Actualizare 22.10 Faimoșii obțin un nou punct. Este 7-4.

Actualizare 22.05 Este 6-4 pentru Faimoși. Georgiana a adus punct pentru echipa ei. Faimoșii sunt în extaz!

Actualizare 21.56 4-4 Începe un nou duel al băieților. Se duelează Cătălin Moroșanu și Starlin. Moroșanu câștigă.

Actualizare 21.50 4-3 pentru Faimoși. Jador aduce din nou un punct pentru echipa sa. Se pregătesc să intre în duel Simona de la Faimoși și Marilena de la Războinici.

Actualizare 21.44. Este din nou egalitate 3-3. După o luptă cruntă de forțe, punctul merge la războinici. Zannidache se prăbușește la pământ.

Actualizare 21.39 Scorul este 3-2 pentru Faimoși. Lupta este extrem de strânsă.

Actualizare 21.28 Jador, ajutat de Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu aduce un nou punct pentru echipa Faimoșilor.

Actualizare 21.17 Faimoșii câștigă prima rundă a concursului, însă imediat după Războinicii egalează.

Actualizare 20.56  Începe primul joc de imunitate al săptămânii. Echipa câștigătoare primește orez, ulei și făină, dar și chibrituri. Proba de astăzi este una de echipă în care concurenții trebuie să se sincronizeze foarte bine.

Actualizare ora 20.00 A început Survivor România. Jador povestește cum, atunci când era mic, fetele îl dădeau la o parte pentru că era negru. Din cauza asta a crescut cu gândul că este un băiat urât. Cântărețul a spus că a plecat de jos și tot ce își dorește este, nu să devină bogat, ci să scape de sărăcie.

„Eu nu-mi doresc să fiu bogat, ci să scap de sărăcie și neajunsuri. Am fost un copil premiant și tata mi-a promis că-mi va lua o bicicletă când voi lua premiul I. Am luat ani la rând premiul I, dar bicicleta am văzut-o târziu. Voiam o înghețată și nu erau bani pentru ea. Sunt un om simplu care fuge de sărăcie, nu care vrea să facă bani, care vrea să-și ajute familia, să-și întemeieze o familie și să fie bun în muzică. Ăsta este scopul meu în viață. Am fost primul din familie care a luat BAC-ul și a mers la facultate”, a spus Jador.

Emisiunea Survivor poate fi urmărită online direct pe site-ul Kanal D în secțiune live unde găsiți în format live stream ediția din 29 ianuarie 2021. Din nefericire, live stream-ul Kanal D se blochează foarte des din cauza numărului mare de vizitatori pe site care vor să vadă emisiunea. Dacă întâmpinați astfel de probleme, trebuie să știți că aveți la dispoziție mai multe siteuri unde puteți vizualiza emisiunea.

Dacă sunteți abonați la Digi România, puteți accesa platforma digionline.ro, unde puteți urmări emisiunea pe Kanal D live stream. Autentificare se face simplu și ușor folosind codul de client de pe factură.

Survivor România Live Stream Online și pe telefonul mobil

Puteți urmări Survivor România, ediția din 29 ianuarie 2021, direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicațiilor live stream video Kanal D. Vodafone și Vodafone fix vă pun la dispoziție aplicația Vodafone TV, pe care o puteți descărca din AppStore sau Magazin Play.

În aceeași măsură, abonații Orange România au la dispoziție Orange TV, iar cei de la Focus Sat pot folosi Live TV direct de pe siteul operatorului.

Zannidache îi declară război lui Jador

În ediția de vineri, 29 ianuarie 2021, Zannidache îi declară război lui Jador. Tensiunile dintre cei doi Faimoși ating cote maxime, iar butoiul cu pulbere stă se explodeze. Faimoșii și Războinicii se întrec într-un nou joc pentru imunitate. În ediția de joi, 28 ianuarie 2021, Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă. Au primit fiecare câte o pernă pe care să doarmă timp de o săptămână, după care recompensa expiră.

Dacă în tabăra Războinicilor nu par să fie probleme mari, la Faimoși totul ia o turnură neașteptată. Zannidache spune că Jador are ceva cu el și că oricând găsește ocazia, comentează la adresa lui.

„Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că ceilalți sar pe mine, Jador sare și mai tare. Nu știi în ce duel te-ai băgat. Abia aștept să mă prinzi la cotitură”, a spus Zannidache.

În seara asta, echipa care pierde jocul pentru imunitate, trebuie să nominalizeze un concurent spre eliminare.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top