Loredana Groza șochează din nou cu un decolteu scandalos

Ultimul update: luni 4 noiembrie 2019 17:55 Data publicării: luni 4 noiembrie 2019 17:53
Autor , în TV | 0 Comentarii

Loredana Groza se afișează tot mai provocator de ceva timp încoace, așa că nu ar trebui să ne surprindă apariția ei din videoclipul piesei „Dependența mea”, pe care o cântă alături de trupa Voltaj. Citeşte întreaga ştire: Loredana Groza șochează din nou cu un decolteu scandalos


În videoclip, ea apare într-o rochie deosebit de decoltată, care concurează cu cea purtată de artistă la „Gala din inimă pentru viitor”, cu care a făcut furori recent. „Muzica creează dependență”, a zis Loredana, când și-a anunțat colaborarea cu Voltaj. „Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare”.

Fanii din social media s-au grăbit să critice noua apariție a Loredanei, spunând că aceasta încearcă prea din greu să primească atenție și să demonstreze că nu a îmbătrânit.  Printre comentarii se remarcă: „E mult prea sexy pentru vârsta ei”, „Cred k Lore a incurcat spatele cu fata rochiei”, „80% PORNO 20% MUZICA”, „Buna piesa asta, dar rochia Loredanei imi crea anxietate”.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *