Connect with us
Mama Dianei Belbiță acuză! Ce spune după nominalizările cu scandal făcute marți seara

TV

Mama Dianei Belbiță acuză! Ce spune după nominalizările cu scandal făcute marți seara

Tensiunile din Republica Dominicana, dupa propunerea spre eliminare a Dianei Belbita, ating cote alarmante in echipa Faimosilor si sunt traite la intensitate maxima si de mama luptatoarei de MMA.

Aceasta pretinde ca Vladimir Draghia si Giani Kirita au pus-o la zid pe fiica sa si considera ca totul este un plan orchestrat de partea masculina a echipei Faimosilor.

Mai mult, doamna Belbita crede ca Diana a fost foarte afectata de ceea ce s-a intamplat, pentru ca nu se astepta sa fie acuzata ca este un sportiv slab, in conditiile in care a dat totul pentru echipa pe trasee, jucand si accidentata.

„Hai sa fim seriosi, sunt patru barbati maturi acolo, care stiu sa gandeasca, nu sunt copii de 20 de ani, ca la Razbonici. A fost calculat tot ce s-a intamplat aseara. Nu s-a mers pe strategie, daca se mergea pe strategie ii puneau altfel problema. Diana si-a aparat drepturile aseara in timpul discutiilor cu colegii ei.

Tot timpul a fost asa. A fost copila care atunci cand a avut dreptate n-a putut fi ingenuncheata si calcata in picioare. S-a abtinut si nu a continuat discutiile cu ei, nu i-a jignit, a spus doar <Gata, nu mai comentam nimic, punct!>. Diana a tinut foarte mult la echipa.

Daca ma asteptam sa o nominalizeze Giani, care e uns cu toate alifiile, m-a deranjat Draghia ca i-a spus ca nu stie sa inoate. Acum realizez de ce in 3 luni de zile, aproape 4, nu a invatat-o sa inoate. Bun, am inteles, nu a mai adus puncte in ultimele saptamani fiind si ea accidentata.

Dar la mini game-uri intra Diana, castiga si ii ducea la restaurant, aici iar e o problema. Asta nu a mai contat. Pe mine asta m-a deranjat, felul in care au pus problema cand au decis pe cine sa nominalizeze.

Daca ii spuneau < Diana, trebuie sa te nominalizam, sa speram cu publicul nu te scoate!>, ar fi inteles, dar in conditiile in care i-au spus in fata ca te nominalizam pentru ca nu stii sa inoti sau te nominalizam pentru ca ca nu esti buna, era normal sa fie suparata”, a declarat mama Dianei Belbita.

Doamna Belbita considera ca de acum incolo Dianei ii va fi greu sa continue acest concurs si sa treaca peste tradarea celor in care ea avea incredere.

„E clar ca ruptura s-a produs intre ei, la cum o cunosc eu pe Diana, in momentul in care isi da seama ca cineva e pervers, se retrage. Ii va fi foarte greu sufleteste pentru ca va fi singura, va trebui sa lupte. Va fi ea importiva lor. Nu mai poate avea increde in unul care ii spune sau in altul care spune .

E o lectie de viata pentru ea, e tanara, va trece peste, indiferent de rezultatul care va fi in seara asta. Eu le multumesc foarte mult celor care au votat-o.

Ambitioasa cum o stiu, o cred in stare sa se mobilizeze si mai mult de acum incolo, desi riscul sa se accidenteze e mare, doar ca sa-si demonstreze ei si lor ca poate”, a subliniat doamna Belbita.

CITEȘTE ȘI:

1 Comment

1 Comment

  1. Nae

    2018-04-18T20:27:39+03:00 at 20:27

    Hai princesooooo ! Bravooo ! Pai va puneti cu codosii mamaie ? V-au tras-o de nu va vedeti … ”echipa” faimosilor e doar in capul unor naivi !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top