Connect with us
Marele secret al lui Valentin de la Exatlon! Iubita lui l-a dat de gol, în direct

TV

Marele secret al lui Valentin de la Exatlon! Iubita lui l-a dat de gol, în direct

Valentin de la Exatlon este unul dintre concurenții care este propus spre eliminarea din concurs, alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Iubita concurentului a dezvăluit ce secret ascunde acesta.

Diana a aflat cu tristețe că iubitul său se află printre nominalizați. Într-un interviu acordat emisiunii WoWbiz, aceasta a făcut câteva dezvăluiri inedite despre cel căruia colegii îi spun „Bruce”. Diana a dezvăluit că ea a fost cea care l-a împins de la spate să participe la concurs.

Valentin a dezvăluit în urmă cu o săptămână că nu a vrut să plece în Republica Dominicană la începutul anului, deoarece iubita lui urma să nască. Aceasta a confirmat spusele.

„Știam că se vor strânge rândurile și e inevitabil să fie nominalizat. Accept orice ar fi, la fel și el. Cu Dumnezeu înainte. Dacă va veni acasă, eu voi fi foarte bucuroasă. Dar voi țipa și dacă va rămâne, știu că își dorește mult să rămână.

El e campionul meu! Mă așteptam să evolueze pe parcurs. Sper să nu se supere pe mine că spun că am fost impresionată când a luat puncte încă din primele probe, nu mă așteptam să o facă, ci pe parcurs. Eu cred că va rămâne. Ăsta e sentimentul meu, că va mai rămâne.

Se vede că a slăbit. Își dorea să treacă prin aceste experiențe: să fie nemâncat, să doarmă la coteț, să știe cum e, să simtă scândurile, să se cunoască și în astfel de experiențe.

Cred că eu mai mult am insistat. Știam că își dorește. El era nehotărât pentru că se gândea că îl voi condamna că mă lasă singură cu fetița. Nu ne așteptam să rămâna atât de mult acolo. Credeam că va sta vreo 2-3 săptămâni acolo. Au trecut săptămânile tăvălug și se fac două luni acușica”, a dezvăluit Diana.

Citește și: Ce au hotărât fanii Exatlon după nominalizările lui Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Valentin

Aceasta a mai mărturisit că nu este prima dată când au stat despărțiți pentru o perioadă lungă de timp.

Citește și: De ce nu a fost înlocuit Oltin Hurezeanu după abandonul de la Exatlon

„Am mai fost despărțiți. La începutul relației, a avut un contract pe vas, a stat 9 luni. A fost un exercițiu pentru noi. Ne-am convins că depărtarea ne-a legat și mai mult. La fel și acum. Cred că ne vom iubi și mai mult. Îmi este mai ușor să vorbesc despre mine, decât despre el, e un punct sensibil. E un suflet bun și un tată devotat.

Diana a amânat botezul pentru ca Valentin să fie prezent

Dorul de familie cred că e mare. Înainte de a pleca la Exatlon, înainte de a-l împinge eu să plece, se pregătea pentru un casting important în Germania. Iar cerințele erau să arate foarte bine. Se pregătea intens, se obliga să mănânce mult”, a mai spus Diana.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că a amânat botezul fetiței până când se va întoarce Valentin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top