Margherita de la Clejani a fost dusă de urgență la spital

24.02.2019
Margherita de la Clejani a fost dusă de urgență la spital

Probleme serioase pentru Margherita de la Clejani în timpul competiției “Asia Express”, unde a plecat împreună cu Iuliana Luciu. Focoasa brunetă s-a simțit extrem de rău, iar diagnosticul pus de medici i-a îngrijorat pe producătorii emisiunii de la Antena 1, care au luat o decizie importantă pentru ea și colega sa de concurs, scrie CANCAN.

Decizia luată de producătorii de la “Asia Express” după ce Margherita a ajuns de urgență la spital

Aflată în competiția “Asia Express – Drumul Elefantului”, Margherita de la Clejani a fost diagnosticată cu o infecție la rinichi destul de severă. Medicii străini au decis că are nevoie de transfuzii, motiv pentru care s-a decis să revină în România ca să primească tratamentul necesar. Din păcate, această hotărâre a dus la încheierea parcursului ei și al Iulianei Luciu la “Asia Express” 2019.

“N-a jucat în nicun moment teatru. Îi este foarte rău. Ea este în spital. Are o infecție la rinichi cu care se pare că a venit din țară, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, altfel ar trebui să facă transfuzii aici”, a declarat Gina Pistol în cadrul emisiunii-fenomen care rulează la Antena 1.

“Am febră, am dureri de cap foarte puternice, mi-e foarte frig, deși aici e foarte cald. Nu mă pot odihni, nu pot mânca”, a spus Margherita de la Clejani în timp ce mergea spre spital, unde a primit îngrijiri de specialitate pentru problemele de sănătate care i-au pus capac.