Connect with us
Maria Ilioiu de la Insula iubirii a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

TV

Maria Ilioiu de la Insula iubirii a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Maria Iloiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost lovită de un șofer pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a întâmplat acum ceva vreme, iar vedeta a rămas cu tije în picior.

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii” a fost grav accidentată de o maşină pe trecerea de pietoni în urmă cu opt ani! Și-a revenit după două zile de comă şi a rămas şi acum cu semne.

„Fier peste os, pur și simplu era parcată o mașină, pe trecere și nu puteam să mă asigur dacă vin sau nu o mașină și m-a agățat așa oglinda și m-a lovit direct, cu oglinda peste cot.

80 de kilometri la oră, eu nu-mi aduc aminte nimic, m-am lovit cu capul de asfalt…Am căzut cu capul de bordură, m-am trezit la spital după 2 zile, din comă, cu un ochi vânăt și cu o mână în ghips. Nu-mi amintesc nimic.

Au trecut mulți ani, 7-8 ani, am rămas cu semn, cm tije. Am făcut tatuajul pentru că aveam un semn foarte mare, pentru că toată lumea se băga în seamă cu mine și mă întreba. Dacă purtam o bluză fără mâneci, se vedea” a povestit Maria Iliou, la „Xtra Night Show”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top