Maria Ilioiu de la Insula iubirii a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

28.03.2019
Maria Ilioiu de la Insula iubirii a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Maria Iloiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost lovită de un șofer pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a întâmplat acum ceva vreme, iar vedeta a rămas cu tije în picior.

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii” a fost grav accidentată de o maşină pe trecerea de pietoni în urmă cu opt ani! Și-a revenit după două zile de comă şi a rămas şi acum cu semne.

„Fier peste os, pur și simplu era parcată o mașină, pe trecere și nu puteam să mă asigur dacă vin sau nu o mașină și m-a agățat așa oglinda și m-a lovit direct, cu oglinda peste cot.

80 de kilometri la oră, eu nu-mi aduc aminte nimic, m-am lovit cu capul de asfalt…Am căzut cu capul de bordură, m-am trezit la spital după 2 zile, din comă, cu un ochi vânăt și cu o mână în ghips. Nu-mi amintesc nimic.

Au trecut mulți ani, 7-8 ani, am rămas cu semn, cm tije. Am făcut tatuajul pentru că aveam un semn foarte mare, pentru că toată lumea se băga în seamă cu mine și mă întreba. Dacă purtam o bluză fără mâneci, se vedea” a povestit Maria Iliou, la „Xtra Night Show”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *