Categorii TV

Marian amantul Vulpiței nu se lasă! S-a dezbrăcat pe internet și a transmis un mesaj usturător

Amantul celebrei neveste-vulpiță s-a filmat gol în patul în care Veronica l-a înșelat pe Viorel și i-a trimis acesteia un mesaj.

Marian, tânărul cu care Vulpița a făcut amor, i-a transmis femeii un mesaj plin de subînțeles. Bărbatul s-a filmat gol, în patul în care a făcut dragoste cu nevasta lui Viorel și a postat imaginile pe un cont de soicalizare.

”Of, Vulpițo, Vulpițo… ce-ai vrut tu să-mi faci mie, ai vrut să mă bagi la pușcărie… Dar ce să fac, Vulpițo, dacă ești Vulpiță și hoață și umbli cu juma’ de sat! Hai, succes, ne vedem mâine”, i-a transmis Marian.

Cum a ajuns vedetă Vulpița?

Telenovela anului, în care Veronica din Blăgești l-a acuzat pe un consătean de viol, pentru ca mai apoi să se constate că aceasta își dăduse consimțământul pentru o partidă de sex cu respectivul, precum și cu alți săteni, este deja cunoscută.

Marian este doar unul dintre băieții cu care Vulpița l-a înșelat pe Viorel, însă acesta a avut ghinionul ca soțul ei să afle de aventura soției iar aceasta a ajuns să se apere în fața lui spunând că a fost violată. Doar că minciuna a fost descoperită, iar Veronica a ajuns o vedetă națională.

Vezi comentarii

  • stimate d.le Ioan Adrian Vrauko. Cred ca genul asta de "articole" nu au cum sa va faca cinste. Va doresc sa vina un moment in viata dv-s cand veti trece sub tacere mizeriile publicate acum. Oricum, ma mir ca nu va e jena de gunoaiele publicate de dv-s. Puneti mana si faceti un efort sa invatati sa faceti presa.

  • Păpati bani de pe urma celor slabi de înger... ca hienele care, cand au prins o pradă buna, nu Se lasă până nu ling toata carnea de pe oase.... rusine!!!!

  • Sunteți de groaza ăstia de la huf".
    Chiar nu aveți ce scrie?
    Credeți că suntem o țară de idioți?
    Toate porcăriile ,vulpițăa ....amanyul ei...! Sunt de tot plânsul !!!!

  • Asta se intampla cand nu mai aveti ce sa scrieti. Vulpita este o femeie cu retard mintal si voi va folositi de acest handicap sa va fie rusine nesimtitilor.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More