Connect with us
Andreea Berecleanu făcută praf de o colegă: „NU E JURNALISTĂ”

TV

Mărturisirile Andreei Berecleanu despre soțul ei. Cum este, de fapt, mariajul ei

Andreea Berecleanu și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune șți a făcut destăinuiri despre ea.

Andreea Berecleanu, care are doi copii din mariajul cu fostul jurnalist Andrei Zaharescu, a fost prezentă în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a vorbit despre începuturile sale în presă, despre cum reușește să arate bine și despre familia sa.

„Am 25 de ani de experienţă. Când am intrat în presă aveam 2 sacouri şi trei perechi de jeans şi două cămăşi albe şi asta era tot. Aveam un inel de argint pe vremea aia şi am ales simplitatea. Nu contează câţi bani ai. Lucrurile mă aleg pe mine. Îmi plac magazinele mai nişate. Nu îmi place să se vadă brandul.

Nu vreau să scrie nimic pe mine. Am cam 4 locuri în România unde merg, în mall-uri nu merg, este foarte aglomerat. Dăruiesc mult rudelor mele, prietenelor. Fac 8 ani la Observator, am 15 ani la Antenă. Au fost momente când nu am mai putut să respir în platou, am luat o echipă de medici cu mine.

Mi-am luat liber de la serviciu şi am plecat atunci când am văzut că oamenii aveau nevoie de medicamente şi de medici. Am transmis şi din salvare, când oamenii mureau.

Asta face parte din meseria noastră. Sunt ludică în viaţa de zi cu zi. Am simţul umorului, eu nu am relaţii cu oameni lipsiţi de simţul umorului. Şi soţul meu are simţul umorului, altfel nu ne-am fi întâlnit.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top