Connect with us

TV

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Cine a iesit din concurs

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Editia speciala de Ziua Nationala a Romaniei a emisiunii Masterchef a dus tensiunea la cote inalte. Unul dintre cei mai controverstati concurenti a iesit din concurs.

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Dupa ce au deschis editia de sarbatoare cu o proba speciala a cutiei misterelor, concurentii au gatit pentru 150 de batrani de la un club de seniori si un azil din Bucuresti, dar nici de aceasta data concurentii nu au scapat de testul sub presiune.

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. La proba pe care au sustinut-o in deplasare, cele doua echipe, conduse de Claudiu si Florin, s-au duelat in preparate, dar la final batranii au numit echipa castigatoare pe cea formata din Florin, Claudia, Iulian si Adriana.

PMASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Pentru ca unul dintre cei mai buni concurenti de la „MasterChef”, Claudiu, capitanul echipei albastre, a castigat proba cutiei misterelor, a avut imunitate, dar coechipierii sai nu au reusit sa scape de testul sub presiune: Tudor, Liviu, Anuta si Andrei.

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Cei patru au avut inca un obstacol de trecut in drumul lor catre trofeul „MasterChef” si s-au confruntat cu  ruleta romaneasca, care a avut reprezentate 9 regiuni istorice ale Romaniei: Transilvania, Moldova, Maramures, Banat, Bucovina, Oltenia, Dobrogea, Crisana si Muntenia.

MASTERCHEF, LUNI, 30 NOIEMBRIE. Participantii la testul sub presiune au avut de reprodus un preparat specific zonei decise la ruleta. Tensiunea a atins cote inalte, iar Tudor, dintre cei mai controversati concurenti ai acestui sezon, a parasit competitia.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top