Matteo Politi, doctorul fară diplome revine, se lansează în muzica pentru a ajuta copii

19.10.2019
Matteo Politi, doctorul fară diplome revine, se lansează în muzica pentru a ajuta copii

Matteo Politti, cunoscut ca „Doctorul fară diplome” revine! S-a lansat în muzica pentru a ajuta copiii cu dizabilități și lansează o clinică care ar urma să ofere tratamente pentru persoanele fară posibilități.

Întrebat de Maria Coman, cine finantează acest proiect, Matteo Politti, a spus că are un partener, care va acoperi costurile pentru aceste tratamente.

Politti oferă la noua sa clinică și Chirurgie Estetică, pentru femeile care au suferit de cancer mamar și s-a gandit să facă reconstrucții pentru doamnele care au fost operate.

Speră să obțină din muzică măcar 20.000 de euro

Într-o declarație făcută la Antena 3, Matteo a spus că speră să strângă 20.000 de euro pentru a putea ajuta copiii.

Politti spune că așteaptă decizia anchetatorilor pentru a vedea dacă poate profesa, deși s-a stabilit clar că acesta nu este autorizat și nu are nici un fel de studii pentru a practica medicina.

Fară urmă de regret, Politti încearcă să pară binevoitor, a mai afirma la aceeasi televiziune că lansarea sa în muzică este atent supravegheata de un artist celebru, fară să dorească să spună și care!

Nu are o explicație clară referitoare la sursa banilor, toate intervențiile pe care a spus ca ar urma să le facă medicii la clinica sa, costând foarte mult.

A rămas în România

Presa a vehiculat ca Matteo Politti ar vrea să plece, ba chiar a fost surprins la vamă în timp ce încerca să părărseasca țara. În stilul caracteristic, ezită să răspundă

„Eu vreau  să stau în România pentru că îmi place, nu mi-am dorit de fapt niciodată să plec.”, a declarat Doctorul Fară Diplome, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *