Mihai Bendeac a provocat un scandal imens, după ce a zis că a avut coronavirus

Adrian Vrauko
17.05.2020
Mihai Bendeac a provocat un scandal imens, după ce a zis că a avut coronavirus

Mihai Bendeac a declarat aseară la iUMOR că a fost infectat cu noul coronavirus și că nu doar el a suferit de această boală ci întreaga familie, care a participat la înmormântarea bunicului său. Știrea a făcut valuri pe internet, iar mai presus de starea de sănătatea a actorului de la Antena 1, fanii acestuia au început să-l înjure și să facă scandal.

Bendeac s-a infectat cu coronavirus la înmormântare

Prezent la înmormântarea bunicului său Mihai Bendeac a declarat aseară la iUMOR că s-a infectat toată familia lui cu coronavirus, iar sursa infecției nu este clară, dar probabil unii din cei care au participat la funerariile bunicului a fost infectat.

Ce nu a specificat Mihai Bendeac este dacă a fost tratat, dacă a fost internat unde și cum. A spus doar  că suferința a fost cumplită, fară să dea detalii care ar fi fost esențiale după părerea fanilor săi.

Aceștia au reacționat pe Facebook și au provocat un întreg scandal, un cititor a scris „Moare coronavirus și nu moare Bendeac”.

Antena 1 contactată de HUFF nu a dorit să comenteze afirmațiile juratului iUMOR și ne-a recomandat să luăm legătura cu acesta.

Ce probabil că nu știți este că vedetele posturilor de televiziune, nu pot vorbi direct cu presa decât prin departamentul de relații publice.

Bendeac nu este la primul lui scandal și pare  să facă deseori lucruri doar pentru a fi în atenția publicului. Conturile sale de socializare au fost asaltate de fani, care-l dojeneau pe juratul iUMOR.

Surse apropiate vedetei, confirm ca Mihai Bendeac a avut coronavirus și ca acesta s-ar fi tratat la un spital privat.

Nu ne-ar surprinde deloc ca acesta să iasă public peste o vreme să-și spună adevărata poveste referitoare la boala care a lovit lumea întreagă și clarificările sunt necesare pentru că declarația vedetei Antena 1 este pusă la îndoială de majoritatea publicului.

Oare Bendeac cere doar atenție?

Comentarii
  • DODO spune:

    asta nu stie ce sa mai faca sau sa spuna numai pt a se baga in seama sa mai anunte ca este si el ! altfel imbatrineste in conul lui de umbra

  • elaalex spune:

    Din doua, una… – ori corona nu e corona, ori Bendeac nu e…de atins. Sau poate ca e numai o gluma ” a la Bendeac”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *