Connect with us
Antena 3 este de vânzare? Mihai Gâdea a vorbit despre cumpărător. Ce se întamplă cu televiziunea

TV

Mihai Gâdea vorbeste despre vânzarea Antena 3 – Cine ar putea fi cumpărătorul

Mihai Gâdea a vorbit despre vânzarea postului de televiziune Antena 3, la „Sinteza zilei”. Directorul televiziunii susține că are oferte de cumpărare a televiziunii de știri de la un om de afaceri din afara României.

Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire importantă, marți, la ”Sinteza Zilei”. Acesta a vorbit despre o ofertă suspectă de cumpărare a Antenei 3, după ce Dan Voiculescu a fost arestat. Oferta a fost făcută de un om de afaceri din străinătate.

„Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenoricirea, primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe stradă, sună telefonul. Mă uit, număr necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund, că poate s-a întâmplat ceva.

Mi-a zis că este un foarte mare investitor de acolo și a adăugat: ‘m-aș bucura să ne vedem câteva minute’. Am spus că da și mi-a zis că mă așteaptă la hotel. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși.

Mi-a spus: Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți.

Știm că nu sunteți dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine.

Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând”, a spus Mihai Gâdea.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top