Connect with us
Mihai Găinuşă va prezenta o emisiune la TVR 1, din 17 octombrie

TV

Mihai Găinuşă va prezenta o emisiune la TVR 1, din 17 octombrie

Realizatorul Mihai Găinuşă va prezenta emisiunea ”Ştirile de mâine” la TVR 1, începând din 17 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22.30, în care va face o trecere în revistă a ştirilor zilei, pe care le va comenta.

”«Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!», aşa vor fi ştirile pe care apreciatul om de televiziune Mihai Găinuşă le va aduce în faţa telespectatorilor TVR 1, conform declaraţiei «pe proprie răspundere» a realizatorului. Din 17 octombrie, seară de seară, aflăm de la Mihai Găinuşă cele mai importante evenimente întâmplate peste zi – şi chiar şi cele care încă nu s-au întâmplat. Totul, într-un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri”, au anunţat reprezentanţii TVR.

Emisiunea va fi o trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă.

”Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, a spus Mihai Găinuşă, care va lucra cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

Mihai Găinuşă lucrează în media din anul 1995. A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor ”Săptămâna nebunilor”. În 1997 a fost cooptat la ”Chestiunea Zilei”, la ProTV. Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de 10 ani, la prezentat matinalul KissFm. În paralel, timp de 14 ani, a prezentat ”Cronica Cârcotaşilor”, la Prima TV, mai întâi alături de Şerban Huidu, apoi de Codruţ Kegheş. A scris şi publicat şase cărţi, iar în prezent, realizează matinalul ”7 Dimineaţa” la Radio Seven.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top