Connect with us
Mircea Radu, OUT de la TV! Ce s-a întâmplat cu emisiunea acestuia

TV

Mircea Radu, OUT de la TV! Ce s-a întâmplat cu emisiunea acestuia

Antena 1 a luat decizia de a renunţa la emisiunea „Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu, după doar opt ediţii. Show-ul trebuia să aibă o mare finală, dar şi un premiu de 20.000 de euro.

Informaţia a fost anunţată de , care precizează că emisiunea lui Mircea Radu a avut audienţe slabe.

În plus, și regiunile istroice vizitate au fost mai puține. Dacă la început, Mircea Radu și jurații săi ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar șapte: Maramureș, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova și Crișana.

În Banat și Dobrogea show-ul nu a mai ajuns. Producția emisiunii a fost oprită.

Show-ul s-a încheiat după doar opt ediții, în condițiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediții pentru fiecare dintre cele nouă regiuni istorice, plus finala de la București.

„Ie, Românie”, n-a avut însă nicio șansă în concurența cu Românii au talent. Antena 1 și-a menținut locul trei pe toate targeturile, la distanță de Pro TV și Kanal D.

Radu a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui a născut o fetiță

Te-ar putea interesa şi: Kanal D, lider de audienţă cu WOWbiz

Mult asteptata confruntare in direct a celor doua foste concurente din Echipa Razboinicilor de la “Exatlon”, Alina si Anca, a tinut in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii, pe durata emisiei, aproape un milion (945.000) de telespectatori. Sandu Lungu, antrenorul Dianei Belbita a venit si el in platoul “WOWbiz” ca sa isi sustina eleva.

Ieri, 18 aprilie, in intervalul orar 23:06 – 00:37, Kanal D a fost lider de audineta, inregistrand 5,3% rating si 21,2% cota de piata, pe targetul National, 4,3% rating si 19,6% cota de piata, pe targetul Comercial, si 4,3% rating si 17,1% cota de piata, pe targetul All Urban.

In minutul de aur, atins chiar la debutul show-ului “WOWBiz”, peste un milion si jumatate (1.581.000) de romani asteptau cu sufletul la gura dezvaluirile incendiare ale celor doua foste concurente “Exatlon”, dar si discursul antrenorului Dianei Belbita, Faimoasa care a fost eliminata din competitia sportiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top