Mirela de la „Insula iubirii”, apel disperat către fani: „O să depun o plângere…”

Ultimul update: marți 18 decembrie 2018 17:27 Data publicării: marți 18 decembrie 2018 17:27
Autor , în TV

Mirela de la „Insula iubirii” are probleme. Aceasta se confruntă cu o situație delicată, așa că le-a cerut ajutorul prietenilor săi virutali.

Se pare că cineva și-a făcut cont de Facebook cu numele ei, iar de atunci acea persoană încearcă să îi facă viața grea. Din câte se pare, planul i-a reușit acelei persoane.

„Dragii mei, în special cei care sunteți afectați de aceast lucru: contul de pe care tot apar discuții negative din partea mea, cum că m-am căsătorit cu Gojman, cum că m-am săturat de Mircea etc., nu sunt conversații purtate de pe contul meu!!

Există un cont fals care încearcă foarte tare să mă denigreze, și din ce văd la Nicoleta, a reușit. Eu am o bănuială despre cine ar fi, însă fără alte certuri, aș vrea doar să mă ajutați să îi dăm report să îl inchidem! (eu nu gasesc linkul pt ca sunt blocată).

Citește și: Surpriză de proporții la „Insula iubirii”! Nunta secretă, dezvăluită de Diana: „Știați că s-a însurat?”

Nicoleta, Mircea și toți cei implicați, credeți-mă pe cuvânt că nu am zis eu acele cuvinte, și nu le-aș zice niciodată 🙂 Mircea a fost și este un om de bază în viața mea. (o sa depun azi o plangere la investigare fraude informatice pentru a verifica pe partea informatica de unde s-a deschis acest cont)”, a scris Mirela Banias pe Facebook.

Vestea că aceasta l-a ales pe Ionuț în locul ispitei Mircea, cu care a creat o legătură puternică în Thailanda i-a mirat pe fanii săi.

Întrebat dacă ar fi fost dispus să înceapă o relaţie cu Mirela, Mircea a dat un răspuns surprinzător în cadrul unei emisiuni.

„Sincer, după tot ce am văzut că s-a întâmplat în acel moment, n-am mai încercat. Era schimbată, noi oricum am mai ţinut legătura, dar să încercam să construim o relaţie, nu”, a spus Mircea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Sursa: Huff.ro
Comentarii