TV

Mirela Vaida a dat „Acces Direct” pe muzică! Decizia ei a fost anunțată acum

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare de la „Acces Direct”, a dat emsiunea controversată pe muzică. Artista a publicat pe o rețea de socializare un mesaj în care și-a anunțat fanii că a fugit în Bucovina pentru a filma cele mai noi videoclipuri ale sale. Telespectatorii Antena 1 știu că Vaida este mare iubitoare de muzică și chiar a participat la Eurovision. Arista își dorește foarte mult să se ocupe și de cariera sa artistică și nu se lasă spre îndeplinirea acetui vis.

A fugit de la Acces Direct pentru a se ocupa de cariera muzicală

Un mesaj postat acum câteva minute pe o rețea de socializare le-a spus fanilor săi că se afla în Bucovina unde a filmat primele videoclipuri, iar acest lucru o face foarte fericită, iar deplasarea în frumosul și pitoreasca zona, unde s-a simtit ca în vanță după cu bine a mărturisit. Iată ce mesaj a postat pe Facebook

„Minunata tara, mandra Bucovina, minunati oameni!! A fost o zi cat o vacanta!!! Multumesc, Romania!!! Azi am filmat primele mele videoclipuri!! Sa fie intr-un ceas bun!! Multumesc Sorin Filip pentru toata sustinerea si implicarea!! Multumesc Formatia Basarabia ca imi sunteti aproape!! ”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mirela Vaida s-a apucat din nou de muzica, a fugit de la Acces Direct pentru a inregistra cateva videoclipuri

Vaida contestată masiv de public pentru „serialul” Veronica și Viorel

Dupa mai bine de 8 luni în care i-a invitat zilnic în emisiunea sa „Acces Direct”, Mirela Vaida a fost foarte dur criticată atât de susținătorii emisiunii, dar și de presă care o acuzau pe prezentatoarea Antena 1 că promovează prostia.

Chiar dacă aceste acuze erau multe fondate, Vaida și producătorii Acces Direct au decis să continuie. Vreme de câteva săptămâni au fost absenti de la emisiune, dar după cei doi au revenit în forță cu noi scandaluri și acuze extrem de grade, plus un limbaj foarte inadecvat pentru ora la care este difuzată emisiunea.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-11-14T18:48:17+02:00 18:48

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More