Connect with us
Mirela Vaida, scoasa din sarite! A dat-o afara din emisiune dupa ce...

TV

Mirela Vaida, scoasa din sarite! A dat-o afara din emisiune dupa ce…

In timpul emisiunii moderate de ea, s-a creat un moment tensionat intre Mirela Vaida si o invitata.

Mirela Vaida si-a iesit din minti. Astfel ca prezentatoarea emisiunii Acces Direct a avut o reactie destul de dura la adresa unei profesoare care a fost invitata in emisiune.

Totul s-a intamplat in editia de vineri a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, atunci cand Mirela Vaida a dat afara o profesoara, fara sa stea pe ganduri.

Mirela Vaida si-a iesit din minti

Mihaela Ciuc, profesor de educatie tehnologica la o scoală din Bucuresti, a declarat ca unii parinti cresc delicventi, fiind nu se ocupa de educatia acestor.

In acel moment Mirela Vaida a ripostat si a invitat-o pe aceasta sa iasa din emisiune.

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul”, a spus suparata Mirela Vaida.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec”, a spus si profesoara.

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine”, a mai spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct, potrivit Spynews.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

4 Comments

4 Comments

  1. Viorela

    2019-10-03T02:39:43+03:00 at 2:39

    Mirela Vaida nu este de departe un profesionist sau un om care sa prezinte o emisiune la TV. Numai in Rromania este posibil.
    Lipsa de inteligenta/respect/profesionalism/cei 7 ani de acasa etc.
    Profesoara are dreptate. Copiii delicventi vin din parinti care nu se ocupa serios de educatia lor. Profesorii se ocupa de educatia copiilor cit sint la scoala. Mare parte din timp copiii sint cu parintii. Oare nu se vede ce copii sint acum in Romania, tineri si tot asa…Toti vor bani/lux/trai pe vatrai fara efortul sa strudieze sau sa munceasca cinstit. Vreo „Sugar mama”…pentru baieti…un Sugar dad pentru fete si tot asa. Daca nu pun la bataie ce au ei mai „bun” si traiesc bine fara munca…sau fura si fac alte acte reprobabile… In lume nici un moderator de emisiune nu ar fi facut asta dar aceasta femeie nescolita si fara 7 ani de acasa face ce vrea in tara lui Papura Voda…vai de mama voastra unde veti ajunge.
    Oamenii corecti si care spun adevarul sint nerespectati…daca erau mincinosi sau ghicitori in stele gen femeia cu patrunjel pe picioare din US…si multi altii.
    Ne trebuie un Tepes sa se reinstaureze disciplina/munca/respectul/educatia/bunul simt etc.

  2. Dinu

    2019-09-29T21:49:27+03:00 at 21:49

    Corect. Părinții, în general cei tineri, nu știu sau nu vor să-și educe copiii, așa că mulți, foarte mulți copii nu sunt educați corespunzător…

  3. ADY

    2019-09-29T21:20:53+03:00 at 21:20

    DA, SUNT PARINTI CARE CRESC DELICVENTI, SI NU SUNT PUTINI IN ROMANIA!MIRELA VAIDA ESTE RUPTA DE REALITATEA ROMANEASCA, EA TRAIETE IN LUX SI NU VINE IN CONTACT CU FAMILII DE ACEST FEL.

  4. daniel

    2019-09-29T20:20:48+03:00 at 20:20

    Cine nu e cu noi, este impotriva noastra. Si-a pus cineva intrebarea daca nu cumva dna profesoara are dreptate ? Profesorii sunt acuzati ca , cresc delicventi. Dar cand delicventii asa vin de acasa, iar 100% asa de intampla, ce vina are profesorul? Cei 7 ani de acasa au ramas o poveste! Asadar, eu as da-o afara pe dna Vaida. Dansa a devenit dintr-o data foarte emotiva. Asa televiziune, asa prezentator!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top