Categorii TV

Simona Gherghe și Mirela Vaida, față în față. Ce și-au spus prezentatoarele care au făcut schimb de emisiuni

Simona Gherghe s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de un an, pentru a se dedica cu atenție creșterii copiilor săi și pentru a se odihni. De atunci, fanii săi au așteptat cu nerăbdare revenirea pe micile ecrane a uneia dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Locul său de la Acces Direct a fost ocupat de Mirela Vaida, actuala prezentatoare a emisiunii. Simona s-a întors la Antena 1, însă în cadrul altui show, care fusese prezentat înainte chiar de Mirela. Ce și-au spus cele două atunci când au fost puse față în față.

Simona Gherghe și Mirela Vaida, față în față. Ce și-au spus prezentatoarele care au făcut schimb de emisiuni

Simona Gherghe și Mirela Vaida sunt unele dintre cele mai vechi și cunoscute prezențe de pe micile ecrane. Ambele se pot lăuda cu o experiență vastă în televiziune și cu o carieră de succes. Totuși, cea dintâi a lipsit o bună perioadă de timp de la televizor, deoarece s-a retras pentru a petrece mai mult timp alături de cei doi copii ai săi, dar și pentru că simțea că a obosit, având în vedere că formatul emisiunii este unul dificil, care a consumat-o foarte mult emoțional.

Între timp, locul ei de la Acces Direct a fost ocupat de Mirela Vaida. După întoarcerea la TV, destinul a făcut ca Simona să prezinte emisiunea la care, anterior, ocupase rolul de prezentatoare chiar Mirela Vaida. Astfel, aflându-se în direct, Mirela Vaida și colega sa, Simona au vorbit despre noul post pe care Gherghe urmează să îl ocupe. Mirela a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei.

„Eu cred că o știre foarte importantă este aceea că a noastră colegă Simona Gherghe revine în televiziune. După un an și jumătate în care s-a dedicat în întregime creșterii celor doi copii ai ei. Simona, mă bucur să te văd. Îți spun sincer că mă simt foarte ciudat eu în platoul tău și tu în platoul în care eu, cum ar veni, m-am consacrat. Practic am făcut schimb de emisiuni, fără să ne fi așteptat vreodată.”, a afirmat Mirela Vaida.

Simona Gherghe a recunoscut că i-a fost foarte dor de lumea televiziunii și abia aștepta să se întoarcă în fața publicului. Aceasta a mărturisit că platoul Acces Direct nu îi mai aparține, ci Mirela Vaida este acum imaginea emisiunii.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More