Connect with us
Moment surprinzător la emisiunea "iUmor". Un concurent a pictat cu penisul. Tabloul a fost postat de Bendeac pe internet

TV

Moment surprinzător la emisiunea „iUmor”. Un concurent a pictat cu penisul. Tabloul a fost postat de Bendeac pe internet

Moment neașteptat la emisiunea „iUmor”, care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Un concurent a venit dezbrăcat pe scenă. Însă, nu acesta a fost cel mai șocant aspect la concurent. Acesta a venit să-și etaleze talentul și a pictat cu penisul.

Atât juriul, cât și publicul au rămas șocați.

„Scoateţi-o pe nepoţica mea afară! Băi, ce emisiune faceţi aici! Este bunică-mea în sală. Mamaie, te rog să mergi să iei tabloul!”, a spus Bendeac.

Ulterior, impresionat de ceea ce a fost în stare concurentul, Mihai Bendeac, unul dintre jurații emisiunii, a postat pe pagina sa de Facebook tabloul creat cu penisul.

Al doilea sezon al emisiunii ”iUmor” a început pe 2 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, membrii juriului fiind Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, potrivit news.ro.

“La iUmor există o singură certitudine: niciodată să nu spui niciodată. Am văzut lucruri uimitoare, hilare, şocante. Am văzut numere excepţionale. Am văzut comedianţi care vor avea, pe viitor, un cuvânt de spus. Am aplaudat actori talentaţi. În plus, acest show îmi agravează starea psihică. Ceea ce nu e neapărat amuzant. Fiindcă, din nou, au avut loc evenimente care au făcut «să-mi plece capul»”, a declarat actorul Mihai Bendeac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top