Monica Gabor reacționează dur după ce un prezentator TV a făcut glume despre băiețelul ei! De unde a pornit scandalul

12.03.2018
Monica Gabor reacționează dur după ce un prezentator TV a făcut glume despre băiețelul ei! De unde a pornit scandalul

Monica Gabor a reacționat dur după glumele cu tentă rasistă ale prezentatorului TV Andrei Ștefănescu.

În cadrul matinalului de weekend de la Antena Stars, Andrei a făcut glume pe seama aspectului fizic al lui Anthony, băiețelul vitreg al Monicăi.

Prezentând o imagine în care vedeta apare alături de micuţ, Ştefănescu a spus: „Cum a făcut ea chinez? Dacă l-a făcut, să fie sănătoasă, dar cum l-a făcut cu ochii ăia? S-o fi scremut? Pe viitor vreau să fac şi eu unul aşa.“A mâncat mult orez“, a replicat cineva.

Replica Monicăi a venit pe contul său de socializare.

Partenera de viață a lui Mr.Pink a făcut apel la CNCD și CNA, acuzându-l pe prezentatorul TV de rasism.

„Antena 1, este normal să promovaţi rasismul? Cine crede că este normal să fii judecat pentru felul în care arăţi? Cine consideră că este normal să se râdă de un copil nevinovat? Un copil asiatic a fost discriminat la o televiziune naţională“, a scris vedeta pe Facebook.

De asemenea, ea a atras atenţia unor organizaţii care luptă împotriva discriminării, printre care UNICEF şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Monica Gabor s-a stabilit de mai mulţi ani în Statele Unite, alături de omul de afaceri chinez Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut ca Mr. Pink, după brandul de băuturi energizante pe care îl deţine.

Monica Gabor are o fiică, Irina, în vârstă de 11 ani, din căsnicia de cinci ani cu afaceristul Irinel Columbeanu (60 de ani). Fiica Monicăi şi băieţelul lui Mr. Pink sunt foarte apropiaţi.

Cum arată fiul vitreg al Monicăi

Monica Gabor a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare împreună cu fiica ei, Irina Columbeanu, şi cu băieţelul ei şi al lui Mr. Pink.

“În fiecare zi a vieții noastre facem amintiri pentru copiii noștri”, a scris Monica Gabor pe contul său de Instagram, alături de o poză în care apare alături de Irina și de Anthony.

Nu este clar până acum dacă băiețelul este adoptat sau este dintr-o relație anterioară a lui Mr. Pink.

Monica Gabor locuiește mai bine de șase ani în Statele Unite ale Americii. După despărțirea de Irinel Columbeanu, ea și-a refăcut viața cu milionarul de origine chineză Mr. Pink.

Irina, fata pe care o are cu Irinel Columbeanu, a rămas în România, în grija tatălui ei, iar fetița își vizitează mama peste Ocean cu ocazia evenimentelor importante.

Acum, un fapt foarte puțin cunoscut a ieșit la iveală.

Irinuca are un canal de Youtube pe care postează diferite videoclipuri. Ultimul dintre ele se numește “Îl învăţ pe fratele meu să facă slime”.

În el, fata Monicăi și a lui Irinel apare alături de un copil, pe nume Anthony. Se pare că Mr. Pink are un copil despre care nu se ştia, dacă ar fi să ne luăm după spusele Irinucăi.

Citește și: Monica Gabor a împărtășit cu toată lumea anunțul trist: “La revedere, frumoasa mea!”