Connect with us
Nebunie la Ferma 2019! Florin Pastramă la pipăit pe Marius Crăciun...Iată ce nu s-a văzut la TV

TV

Nebunie la Ferma 2019! Florin Pastramă la pipăit pe Marius Crăciun…Iată ce nu s-a văzut la TV

Ediție incendiară în această seară la “Ferma. Un nou început”. În cadrul emisiunii au fost difuzate imagini interzise minorilor… în care protagoniști au fost Marius Crăciun și Florin Pastramă. Iubitul lui Brigitte Năstase i-a atins “comoara” sportivului dintre picioare. După ce “l-a controlat”, antreprenorul a spus cât de dotat este, de fapt, membrul echipei naționale olimpice la Judo.

Florin Pastramă i-a atins “comoara” lui Marius Crăciun dintre picioare

Scenele demne de un film pentru adulți s-au petrecut în timpul unei petreceri, unde concurenții show-ului “Ferma” 2019 s-au lăsat pradă regulilor unui joc. Marius Crăciun a ajuns să își dea pantalonii jos, după ce Otniela Sandu a tras un bilețel pe care era scris mesajul:

“Spune-i unei persoane de sex opus să rămână în lenjerie intimă”. Supranumită Shakira de România, blonda l-a ales pe sportiv, care s-a conformat.

La scurt timp după ce Marius Crăciun a rămas în chiloți pe masa din fermă, Florin Pastramă s-a apropiat de el și i-a pipăit “comoara” dintre picioare de față cu ceilalți concurenți aflați în competiția de la Pro TV. În fața lor, iubitul lui Brigitte Năstase a spus:

“Ai băgat ceva acolo? Ai băgat ceva acolo? Ăsta e adevărat? Ăsta e adevărat? Du-te, mă! Bă, atâta (n.r.: arată dimensiunea “comorii” lui Marius Crăciun dintre picioare), ești nebun la cap?! E de două ori mai mare ca mine”.

Ulterior, în cadrul unui interviu oferit singur în timpul show-ului, Florin Pastramă a subliniat: “M-am dus să verific, să văd dacă a băgat ceva în chiloți. Bineînțeles, nu avea nimic, era natural. Bravo, Marius, m-ai întrecut”.

Marius Crăciun a participat și la emisiunea “Ninja Warrior România” și a reușit să ajungă până în finala show-ului.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top