„Nu am să-l iert nici dincolo”. Prietena Zinei Dumitrescu a răbufnit și a spus tot. „Fiul ei lăsa pachetele la asistente, nu intra să o vadă”

Ultimul update: sâmbătă 30 martie 2019 13:12 Data publicării: sâmbătă 30 martie 2019 13:11
Autor , în TV

Zina Dumitrescu a fost un reper pentru toate femeile din România. Creatoarea de modă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Ultimii 7 ani din viață și i-a petrecut într-un azil. Cea mai bună prietenă a sa, a fost foarte revoltată când a aflat că fiul său o va incinera pe Zina, împotriva dorinței sale.

CANCAN a luat legătura cu aceasta care a făcut mărturii cutremurătoare.

”La scurt timp după ce a murit «Professore», Zina a fost luată la Râmnicu Vâlcea de prietena ei, acolo unde a trăit în lux, așa cum era învățată, și a fost tratată regește.

Lui Cătălin nu i-a picat bine acest lucru și, la un moment dat, a luat-o pe Zina de acolo și a internat-o la un azil de la periferia orașului Râmnicu Vâlcea.

Acolo, Zina a avut de îndurat niște condiții vitrege, asta până când au aflat manechinele ei, care au făcut front comun și, după ce s-au războit cu Cătălin, au decis să o mute în azilul domnului Casian”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celebrei creatoare de modă.

MĂRTURIA ZGUDUITOARE A ZINEI DUMITRESCU ÎNAINTE SĂ SE STINGĂ: “NU CRED CĂ AM SĂ-L IERT NICI DINCOLO…”

MĂRTURIA ZGUDUITOARE A ZINEI DUMITRESCU ÎNAINTE SĂ SE STINGĂ: “NU CRED CĂ AM SĂ-L IERT NICI DINCOLO…”

„Cred că toți s-au certat cu Cătălin Negreanu. El a încercat să profite cât mai mult de pe urma mamei sale.

El a fost cel care a vândut blănurile și bijuteriile Zinei. După ce casa în care «Mama Zina» a trăit alături de  «Professore» a fost vândută, lucrurile ei, pur și simplu, s-au evaporat. Cătălin e singurul vinovat.

Pe lângă drama că și-a pierdut soțul, Zina a trăit și cu suferința provocată de fiul ei, care a abandonat-o.

A fost foarte afectată de comportamentul lui Cătălin. Mi-a dezvăluit că e foarte dezamăgită de el și mi-a mai spus: «Nu cred că am să-l iert nici dincolo».

Au fost ultimele ei cuvinte. El venea pe furiș la azil, uneori nu trecea de colțul străzii, lăsa pachetele la asistente și pleca, nu mergea să-și vadă mama”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.

Loading...
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii
  1. irina eniu , 31 martie 2019 la 21:31

    fiul doamnei zina dumitrescu o mizerie umana…..o latura !sper sa se inecece in mustrari de constiinta