Connect with us
O fostă concurentă de la "Insula iubirii" a fost găsită moartă

TV

O fostă concurentă de la „Insula iubirii” a fost găsită moartă

Șoc pentru fanii show-ului „Insula iubirii”. Anunțul a venit ca o undă de șoc pentru fanii concurentei. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuința ei. Frumoasa tânără s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani.

Potrivit Daily Mail, Sophie Gradon, a fost găsită fără suflarea în locuinţa sa din Medburn, Ponteland. Informaţia a fost confirmată de poliţia din Northumbria.

Cu doar o zi înainte să fie găsită fără suflare, Sophie a fost foarte activă pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre sezonul în curs al show-ului şi a trimis mesaje de dragoste iubitului ei.

Mesajele de condoleanţe nu contenesc să curgă pe reţelele de socializare

„Nu-ţi voi uita niciodată zâmbetul. Te iubesc atât de mult, dragostea mea”, a scris devastat şi Aaron Armstrong, iubitul vedetei britanice.

În 2016, o altă concurentă a show-ului britanic a fost jefuită în plină stradă. Astfel, un show tv poate să-ţi aducă celebritatea, dar şi fani obsedaţi. Este exact ceea ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă la showul incendiar Insula Iubirii.

Katie Salmon, care a participat la varianta britanică a showului, a fost lăsată inconștientă şi plină de sânge pe stradă, după ce a fost jefuită. Înainte de asta, femeia a fost drogată, drept pentru care femeia nu ştie prea mare lucru de ceea ce i s-a întâmplat.

“Am ieșit la masă cu niște prieteni și apoi am mers într-un club din vestul Londrei. Am întâlnit un bărbat care mi-a spus că este un mare fan al emisiunii și m-a rugat să fac niște poze cu el, așa că am intrat în vorbă cu el. Era la masa de lângă noi și mi-a oferit ceva de băut. Nu mai țin minte mare lucru, dar prietenii mei mi-au spus că individul s-a cam ținut după mine peste tot, m-a așteptat chiar și în fața toaletei și a încercat de mai multe ori să-mi dea de băut. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că am mers la baie, mă simțeam foarte rău și totul se învârtea cu mine”, a povestit tânăra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top