TV

O vedetă Antena 1 își îndeamnă fanii să se uite la Pro TV. Clauza contractuală care-l infundă pe prezentator

O vedetă de top a canalului Antena 1 și-a îndemmnat fanii de pe Facebook să se uite la Pro TV. Într-o postare făcută pe pagina sa de socializare, Mihai Bendeac a scris că se uită la filmul difuzat de televiziune concurentă.

Postarea a avut loc chiar în momentul în care pe Antena 1 era difuzat noul sezon al emisiunii iUmor unde Bendeac este jurat. Valul de comentarii a început să curgă, imediat.

„Reîncep curând repetiţii pentru un nou spectacol. Astăzi, însă, mi-am propus să fac ceva ce n-am mai făcut de multă vreme. Să mă uit la TV. Pe PRO TV e un film de acţiune care mă ţine în priză. Anunţă-ţi şi tu prietenii! Cu toţii ne uităm la filmul de pe Pro TV! Da?”, a scris Mihai Bendeac pe reţeaua de socializare.

Mihai Bandeac a mai avut conflicte cu șefii Antena 1

Mihai Bandeac își îndeamnă fanii să se uite la Pro TV

Postările și reacțiile lui Mihai Bendeac n-au fost apreciate de șefi trustului. Nu ar fi pentru prima dată când actorul întră în conflict cu șefii săi.

Antena 1 nu a reacționat până în acest moment, însă potrivit clauzelor contractuale Mihai Bendeac riscă amenzi sau chiar întecetarea colaborării cu trustul Intact.

Conform unor contracte similare, semnate de vedetele Antena 1, acestea au clauze contractuale care prevăd amenzi de până la 50.000 de euro dacă vedeta dăunează în orice fel postului Antena 1.

Un din clauzele contractuale care l-ar putea afecta pe Bendeac

Conform contractelor, vedetele nu au voie să facă absolut nici o referire despre concurență, ba chiar nici măcar să-și schimbe coafura sau stilul de viață fară ca postul să fie notificat.

Share
Scris de
Andrei Petrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More