Connect with us

TV

Octavia Geamănu, înlocuită la Observator Special

Începând de azi, telespectatorii Antena 1 se vor întâlni  la Observator Special cu Ana Maria Gheorghe.

Prezentatoarea va prelua ștafeta de la colega sa, Octavia Geamănu, care urmează să devină mămică și care a luat o pauză în activitatea TV.

„Am primit cu mare, mare bucurie vestea că din această seară o să prezint Observatorul Special. Am intrat în televiziune acum 10 ani și am lucrat în foarte multe proiecte. Când am venit la Antena 1 am început să mă pregătesc pentru știri. Am făcut cursurile IMA și am început să ies pe teren să fac reportaje pentru Observator Special. Așa că faptul că voi prezenta acum Specialul este o bucurie foarte mare”, spune Ana Maria, conform spynews.ro.

Citeste si: Gabriela Cristea: Va bateți joc de mine? Vă dau afară

Octavia Geamănu s-a căsătorit în secret în februarie 2015 cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5, într-un turneu al formației. Marian Ionescu mai are un copil din căsnicia anterioară, pe Carmin, un tânăr artist în vârstă de 31 de ani.

În această primavară cei doi au aflat că vor fi părinți, și începând de acum, Octavia Geamănu se va ocupa doar de sarcină, renunțând pentru o perioadă la cariera TV.

Ana Maria Gheorghe spune despre Octavia Geamănu „Octavia Geamănu este un om minunat. De când e însărcinată vorbim tot timpul numai despre bebeluși. Îi înțeleg nerăbdarea de a fi mamă. Și eu eram fix în același punct anul trecut. Îi promit că voi avea grijă de copilul ei de la serviciu, Observatorul Special”.

ana-maria-gheorghe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top