Connect with us
Oltin Hurezeanu a părăsit definitiv Exatlon. Cum au reacționat ceilalți concurenți

TV

Oltin Hurezeanu a părăsit definitiv Exatlon. Cum au reacționat ceilalți concurenți

Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat la ediția de miercuri, 4 aprilie, de la Exatlon, că Oltin Hurezeanu a decis să plece din competiție, din cauza problemelor de sănătate.

„E un joc dur, reușesc cei mai puternici și mă bucur că Oltin a fost aici și a văzut cum este”, a spus Cătălin Cazacu, la auzul veștilor.

Citeste si – Update: S-a aflat numele celui eliminat de la Exatlon, din data de 4 aprilie

„Era normal dacă avea dureri și nu putea să facă față să plece. Oricum venea rândul lui să plece acasă”, a spus și Alex „Bentiță”.

Oltin Hurezeanu a fost văzut drept veriga slabă din echipa Faimoșilor, iar coechipierii săi nu l-au menajat.

„Oltin nu poate să demonstreze nimic. Dacă mai stă și cinci ani aici nu poate să ia 2 puncte”, a spus dinamovistul Giani Kiriță.

În urmă cu câteva zile, Oltin a vorbit despre problemele sale medicale.

Acesta a dezvăluit că sursa problemelor sale este o durere de spate mai veche care pur și simplu nu îi permite să alerge atât de repede pe cât și-ar dori.

În plus, el a adăugat că este perfect conștient de faptul că îi poate trage pe colegii săi în jos și că uneori să gândește serios să renunțe la competiție.

“Problema cea mai mare a mea nu sunt alergările. Oricât am încercat să evoluez, eu am și o problemă la spate. Eu nu pot mai mult. Este o problemă mai veche. Nu este locul meu să concurez cu Războinicii. Nu este bine să concurez pentru că nu aduc puncte și îi trag mult în jos pe ai mei”, a explicat Oltin Hurezeanu.

Fosta colega de competiție a lui Oltin, Diana Bulimar a fost invitată la la emisiunea Wowbiz pentru a vorbi despre experiența Exatlon și despre emoțiile concursului.

„În ziua eliminării am plâns de dimineață până seara. Corpul, universul mi-a transmis că ceva nu este în regulă. Până și Oltin a crezut că va ieși. Nu ne-am pus problemă că Oltin nu va ieși și că este nebunia asta în țară.

Sper să se gândească la asta. El trebuia să știe la ce se înhamă, el ne-a spus că nu s-a uitat nicodată la emisiune și nu știa despre ce este vorba”, a fost declarația sportivei.

Citește și: Ion Oncescu a spus adevărul despre Oltin Hurezeanu. Ce va face acesta la Exatlon

Citește și: Din nou scandal la Exatlon! Ce au făcut fanii după nominalizările lui Ștefan, Alina și Roxana. Cine va fi eliminat

1 Comment

1 Comment

  1. Fane

    2018-04-05T12:37:17+03:00 at 12:37

    Bataie de joc fata de Oltin si fata de ideee de ”echipa”. L-au aruncat ca pe o masea stricata cu toate ca facea parte din ECHIPA faimosilor ! Faimosii sint oglinda perfecta a infectiei din sportul si societatea romaneasca unde codosenia, ”prieteniile” de complezenta si lipsa de unitate reala sint realitati usor de observat ! Daca erau ”luptatori” nu lasau pe nimeni in urma ! Mai ales cind joaca cu niste nepregatiti …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top